AVA Imobiliare

Agentii Imobiliare   Bacau   14 vizualizări Referinţă: 1002

Locatie: Bacau


Compania AvA Imob a fost înființată în 2006 și s-a dezvoltat constant câștigându-și reputația unei companii de top în domeniul imobiliar din Bacău.

De atunci, de la primii pași și până astăzi, am căutat în permanență să creștem, să ne îmbunătățim performanțele, să diversificăm serviciile pe care le oferim, să patrundem pe noi și noi segmente de piață.

La sediile noastre din strada Pasajul Revoluției nr.3, strada Marasesti nr.102 și strada Banca Nationala nr.46 în Bacău vă așteaptă, gata oricând să vă răspundă la întrebări, consilieri imobiliari bine pregătiți și informați, specialiști instruiți în domenii diverse, mereu la dispoziția Dumneavoastră.

La momentul actual, echipa noastră de agenți beneficiază de cele mai noi tehnologii, de posibilitatea de promovare pe cele mai importante și mai de succes site-uri de specialitate, în așa fel tranzacțiile clienților să se desfășoare într-un mod cât mai rapid, mai productiv, mai profitabil. Ne putem caracteriza prin: profesionalism, seriozitate, promptitudine. Toți clienții nostri au certitudinea că tranzactiile la care iau parte se derulează în deplină siguranță, pentru că Agenția AvA Imob înseamnă un partener de încredere.

Serviciile noastre

Agenția Imobiliară AvA Imob asigură servicii profesionale în domeniul imobiliar, astfel încât clienții noștri să fie pe deplin multumiți, rezultând astfel un numar mare de clienți care se reîntorc la serviciile agenției. Noi considerăm că am îndeplinit servicii de calitate atunci când clienții agenției sunt cu adevărat multumiți și ne recomandă mai departe.

Echipa agentiei AvA Imob susține clientul din prima fază a căutării unui imobil, pe tot parcursul tranzacției și până la momentul când acesta devine proprietar cu acte în regulă sau după caz chiriaș.

Serviciile oferite sunt rezultatul unei echipe tinere care deține calificări în domeniul în care oferă seviciile respectiv, juridic, bancar și imobiliar.

Oferim consultanță în obținerea creditelor imobiliare, ipotecare prin parteneriatele cu băncile din Bacău.

identificarea și prezentarea celor mai bune oferte imobiliare;

deplasarea si vizionarea imobilelor;

verificarea juridică a actelor;

consultanță în domeniul bancar;

consultanță juridică de specialitate pentru finalizarea tranzacției în depline condiții de siguranță și legalitate.

Comisioanele percepute de agenția imobiliară AvA Imob sunt:

vânzare-cumpărare 2,5% din valoarea tranzactiei;

închiriere 100% din valoarea chiriei pe prima lună.

Comisioanele sunt negociabile în funcție de ofertă și valoarea tranzacției.

Programul agenției este: Luni-Vineri: 09-18

Alte detalii

Adresa
Pasajul Revolutiei Nr. 3, Etaj 1