Cuptorul lui Robert

Horeca   Brasov   13 vizualizări Referinţă: 1007

Locatie: Brasov


Cuptorul lui Robert a început acum mulți ani, așa ni se pare.

Am învățat ce înseamnă meseria de cofetar și ce înseamnă să te dedici zi și noapte unei singure pasiuni. Pasiunea noastră a creat acest micuț laborator și această micuță cofetărie a noastră de care suntem foarte mândri.

în fiecare zi încercăm să rămânem dulci și să creăm prăjituri de specialitate

Cuptorul acesta al lui Robert și al lui Carmen este născut din dorința fiecăruia dintre noi de a crea și de a face lucruri frumoase și deserturi bune. Fiecare zi este o nouă încercare. Testăm rețete, iubim rețete și uneori le urâm.

Furnizorii si Materia Prima

Nicio afacere nu poate merge bine daca nu are furnizori de calitate. Si nicio afacere nu merge bine daca produsele nu sunt printre cele mai bune.

Noi credem cu tarie in aceste lucruri, motiv pentru care ne place sa va oferim o experienta minunata atunci cand savurati prajiturile noastre.

Gust Miros Calitate Prospetime

De-a lungul activitatii am incercat sa gasim cei mai buni furnizori pentru materia prima, cei care ne ofera ingredientele cu care construim retetele si dulciurile pe care le cunosti deja sau pe care te invitam sa le gusti.

Iata lista furnizorilor cu care noi lucram acum si carora vrem sa le multumim pentru calitatea pe care o ofera.

De retinut: nu facem reclama platita. Pur si simplu vrem sa fim transparenti si sa va aratam ce punem in retetele noastre si aici, nu doar pe canalul nostru de YouTube.

Alte detalii

Adresa
str. Pictor Stefan Luchian 1A, Brasov