Roju

Agentii de turism   Galati   13 vizualizări Referinţă: 1021

Locatie: Galati


Chiar daca SC TRUBADURUL SRL a fost fondata in 1992, ambitia noastra a fost si este in continuare crearea unui brand recunoscut si iubit la nivel international si chiar mondial, nu doar o aplicatie functionala, accesibila tuturor oamenilor ci mai ales conturarea granitelor unui univers al calatoriei, a transcederii online-ului si a nasterii unui tablou de vise conturabile.

Creativitatea, promptitudinea, rafinamentul, increderea dar totodata si grija pentru detalii sunt doar cateva dintre cuvintele cheie ce definesc ROJU.RO in tot ceea ce face pentru tine.

In 2007, am inceput o noua misiune, un nou vis si-a pus amprenta prin calitatea de tour operator pe care SC TRUBADURUL SRL a intreprins-o ca activitate principala.

Si astazi la implinirea a 15 ani de activitate in domeniul turismului, suntem hotarati sa transcedem granitele online-ului si sa ramanem in continuare partenerul tau preferat caci vacantele tale nu sunt doar fotografii intr-un album, ci vise ce au prins viata in mainile noastre.

Cu doar un click nevoile tale devin prioritatile noastre.

Echipa ROJU.RO va sta la dispozitie non stop in vederea solutionarii cererilor in cel mai scurt timp posibil garantandu-va servicii de o buna calitate.

Suntem mereu in cautarea imprevizibilului, a necunoscutului, a oglindirii lumii intr-un spectru de culoare. Caci noi descoperim lucruri, conturam forme, finisam chipuri, creionam gesturi.

Ne-am simtit provocati in a constesta dogmele existente ale industriei de ticketing si am creeat ROJU.RO by Jackob Travel: un motor liber de cautare, independent pentru achizitionarea biletelor de avion dar si a vacantelor mult visate cu doar un singur click, oferind transparenta totala a tarifului pe piata de profil.

Alte detalii

Nume Comercial
SC TRUBADURUL SRL
Adresa
Str. Brailei nr. 187, Bl. A, Ap. 4
Youtube video: