MIKIM

Prelucrare si fabricare   Brasov   13 vizualizări Referinţă: 1028

Locatie: Brasov


Firma MIKIM specializata in productia ambalajelor din lemn are o vechime in acest domeniu de 21 ani si vine in intampinarea cerintelor tuturor clientilor interesati cu o gama variata de produse.

In prezent firma MIKIM este unul dintre cei mai mari producatori de ambalaje din lemn din Romania, avand cumulat toate autorizarile si certificarile necesare activitatii sale.

Din anul 1993 firma MIKIM a inceput activitatea în domeniul ambalajelor din lemn si are ca prioritate productia de paleti.

Inca din primele luni de activitatea firma MIKIM a raspuns cu promptitudine la cele mai exigente cerinte ale clientilor sai, devenind in prezent unul dintre cei mai mari producatori profesionisti de ambalaje din lemn din Romania.

Firma MIKIM este dotata cu echipamente moderne, forta de munca specializata si calificata si are un management eficient, ceea ce a avut ca rezultat o recunoastere atat la nivel national cat si international privind calitatea produselor sale realizate in sectiile proprii de productie.

Marca MIKIM este inregistrata la OSIM.

In anul 1998 firma MIKIM a fost prima firma din Romania care a obtinut licenta EPAL (European Pallet Association) pentru producerea de paleţi din lemn, destinati pietei din U.E. şi executaţi conform documentaţiei tehnice UIC 435-2.

Paleţii autorizaţi sunt tratati si marcati conform Standardului International ISPM 15 si circulă neconditionat în U.E.

Ambalajele din lemn sunt necesare producatorilor industriali, comerciantilor, importatorilor si exportatorilor pentru a-si depozita si transporta marfa (bunurile) in conditii de siguranta.

In anul 2004 firma MIKIM a obţinut certificare ISO 9001:2001 pentru calitatea managementului şi a produselor, iar în anul 2005 a obţinut certificarea ISO 14001:2004 pentru calitatea mediului.

In anul 2005 firma MIKIM a obtinut atestatul fitosanitar pentru tratarea termica a lemnului si a ambalajelor din lemn, conform conform Standardului International ISPM 15.

Tratamentul termic trebuie sa se faca la toate produsele din lemn exportate in U.E., USA, Canada si Asia.

Tot in anul 2005 firma MIKIM a obtinut si autorizatie pentru producerea paletilor CP, eliberata de Plastics Europe (Association of Plastics Manufacturers).

Paletii CP sunt folositi de catre firmele din industria chimica.

Din luna ianuarie 2010 firma MIKIM a implementat sistemul de management integrat calitate-mediu ISO 9001:2008 si ISO 14001:2005.

Firma MIKIM ofera clientilor sai ambalaje din lemn in functie de necesitatile acestora, in serii mici, medii si mari, folosind materii prime de cea mai buna calitate.

In cadrul fabriciii noastre se produc o gama variata de ambalaje din lemn: paleti autorizati EPAL, paleti tip EUR, paleti industriali, paleti atipici, cutii sau lazi de diferite dimensiuni, containere pentru transportul terestru, maritim si aerian, care asigura integritatea produselor pe timpul transportului şi a depozitarii.

Preturile convenabile, calitatea produselor, livrarea prompta sunt atuurile noastre.

Executam cutii si lazi din cherestea de rasinoase, placaj sau OSB (tip stelaje, cadre lemn, cutii din lemn cu panouri din OSB sau placaj, lazi si cutii cu capac sau fara capac), netratate sau tratate si marcate conform ISPM15.

Firma MIKIM executa ambalajele din lemn dupa specificatia si desenele clientului sau conform propunerilor oferite de noi.

Toate ambalajele din lemn sunt insotite de o declaratie de conformitate sau un certificat de calitate, iar ambalajele din lemn tratate sunt insotite si de un buletin de tratament care atesta ca acestea au fost tratate si marcate conform ISPM15.

La cererea clientilor executam si operatiuni de ambalare la sediile acestora cu solutii de ambalare proprii, folosind materiale pentru ambalare si protectie anticoroziva de cea mai buna calitate (folie aluminiu), folii de protectie, platbanda si sisteme de ancorare ambalaje.

De ce sa alegi firma MIKIM:

Este o firma profesionista, serioasa si eficienta, care executa o gama variata de ambalaje din lemn

Dispune de personal calificat si specializat

Tehnologia si produsele folosite sunt de calitate foarte buna

Management modern, eficient si performant care asigura calitatea produselor timp indelungat

Raspunde prompt la toate cererile de oferta ale clientilor

Produsele au pret corect

Preturile sunt negociabile

Livrarea produselor se face la timp, conform termenelor de livrare stabilite cu clientii.

Politica firmei consta in desfasurarea activitatii de productie de ambalaje din lemn care sa satisfaca permanent cerintele clientilor.

Principale obiective ale firmei MIKIM sunt:

livrarea de produse conform conditiilor specificate, la termenele stabilite, in scopul cresterii satisfactiei clientilor

prevenirea neconformitatilor in toate fazele de realizare a produsului, ceea ce confera incredere clientilor

instruirea si dezvoltarea profesionala a angajatilor pentru imbunatatirea continua a calitatii produselor noastre

diminuarea cantitativa, reciclarea, valorificarea si eliminarea controlata a deseurilor

instruirea si motivarea angajatilor pentru imbunatatirea continua si realizarea unei culturi a organizatiei, in ceea ce priveste calitatea si protectia mediului inconjurator

mentinerea si largirea sectorului de piata

Avantajele alegerii produselor noastre :

Asistenta tehnica la montarea ambalajelor industriale de mare capacitate

Asiguram rapiditate si calitate in executia produselor comandate

Beneficiati de produse fabricate din materie prima de cea mai buna calitate si executate cu utilaje modern

Executarea si livrarea in timp util a produselor comandate.

Alte detalii

Adresa
Str. Vasile Goldis nr.4, C2