Inter-Tour

Agentii de turism   Bacau   16 vizualizări Referinţă: 1033

Locatie: Bacau


Agenția de turism INTER-TOUR BACĂU a împlinit anul acesta 28 ani de activitate în turism, ani în care am adunat nenumărate realizări și satisfacții profesionale, concretizate prin mii de turiști fericiți care ne calcă an de an pragul agențiilor noastre.

Știm foarte bine cât de important este un concediu reușit, petrecut în țară sau în străinătate, pentru refacerea capacității de efort și înnobilarea sufletului, cu amintiri deosebite petrecute alături de cei dragi. Profesionalismul nostru, cunoașterea foarte bună a destinațiilor turistice și atenția la detalii ne ajută să vă fim un bun consultant de turism în materie de vacanțe.

Mulți dintre dumneavoastră ați beneficiat de serviciile turistice oferite de agenția noastră și cunoașteți importanța pe care o acordăm calității serviciilor oferite și efortul pe care îl depunem pentru a asigura servicii de calitate și la preț accesibil. Încrederea pe care ne-ați acordat-o în toți acești ani ne onorează și ne obligă în continuarea efortului pe care îl facem și care vă este dedicat. S-a dovedit că relația noastră merită să fie una pe termen lung, de aceea ne face o deosebită plăcere să o permanentizăm și să ne considerați consilierul dumneavoastră personal de vacanță.

2020 a fost cu siguranță un an al transformărilor. Ni s-au schimbat obiceiurile, ne-au fost încurcate planurile și am fost nevoiți să ne adaptăm la un nou stil de viață.

Dar dacă este ceva ce am învățat în cei 28 de ani de activitate în turism, acel lucru este faptul că transformarea aduce și efecte pozitive. Și în loc să încerci să i te opui, mai bine o întâmpini și cauți să vezi ce poți învăța din asta.

Când aduni 28 de ani de activitate, este firesc ca schimbarea să fie ceva cu care te-ai mai întâlnit. De-a lungul timpului, industria de turism din România a evoluat, fapt care a adus după sine noi oportunități de creștere, noi parteneri pe care acum îi numim prieteni, noi tehnologii, noi destinații, dar și noi competitori și noi provocări. De fiecare dată însă, am ales să acceptăm schimbarea și să fim în fruntea ei, decizii ale căror efecte s-au văzut apoi în rezultatele companiei. Suntem mândri să spunem că din 1995 și până astăzi suntem liderul regional al agențiilor de turism din Moldova, precum și prezenți constant în topul celor mai importante agenții din țară.

Acum este timpul pentru o nouă schimbare, una care să reflecte mai bine valorile agenției Inter Tour, pe seama cărora ne-am construit reputația. Asemenea industriei, compania noastră se află într-o continuă dezvoltare și evoluție. Acum este timpul că această evoluție să se reflecte și în identitatea noastră vizuală. Astfel că, după 28 de ani de activitate, venim și reîmprospătăm imaginea noastră de brand.

Dezvoltarea noii identități a fost în primul rând un proces de autocunoaștere. Un proces în care ne-am întrebat cine suntem și încotro ne îndreptăm. Și concluzia la care am ajuns este că, deși timpul a adus după sine nenumărate schimbări, esența noastră și lucrurile care ne definesc au rămas întotdeauna aceleași.

Am fost și suntem în continuare o afacere de familie, construită din propria pasiune pentru călătorii și din propria fascinație de a descoperi lumea. Fiecare dintre angajații companiei, pe care îi considerăm parte din familia extinsă, este alături de noi de foarte mulți ani. De la primul călător pe care l-am ghidat în vacanță și până în prezent, ne-am dedicat de fiecare dată cu la fel de mult interes, la fel de multă grijă și în același spirit de prietenie.

Alte detalii

Adresa
B-dul Alexandru cel Bun, nr. 1