All Tour

Agentii de turism   Bacau   11 vizualizări Referinţă: 1034

Locatie: Bacau


ALL TOUR este un tur-operator cu sediul în Bacau care ofera o gama larga de servicii atât în domeniul turismului intern cât si al celui international.

TURISM INTERN SERVICII PE TERITORIUL ROMANIEI

CAZARE ÎN CELE MAI IMPORTANTE ORASE ALE TARII

Datorita contractelor de colaborare pe care le are încheiate cu structuri de primire din întreaga tara, putem pune la dispozitia clientilor nostri servicii de cazare în hoteluri de la 2* la 5*, vile si apartamente în cele mai îndepartate colturi ale României.

BILETE DE AVION ZBORURI INTERNE

Departamentul de Ticketing al agentiei noastre de turism va sta la dispozitie atât pentru rezervari ferme de bilete de avion cât si pentru orice informatii legate de orarele de zbor ale curselor interne, tarife aplicabile biletelor, conditii de rezervare, anulare sau modificare ale itinerariilor, detalii de contact ale filialelor TAROM din tara etc.

PACHETE DE SERVICII PENTRU TURISMUL DE AFACERI

Fie ca este vorba despre oameni de afaceri romani sau straini care doresc sa beneficieze de servicii de calitate pentru calatoriile lor pe teritoriul României, echipa noastra le poate acorda întregul sprijin atât în rezervarea serviciilor turistice de baza, transport, cazare si masa, cât si a celor suplimentare cum ar fi: transferuri, închirieri de sali de întrunire, scurte programe turistice (tururi de oras, excursii de o zi, mese festive etc.), servicii rent-a-car.

ORGANIZARI DE SIMPOZIOANE, CONFERINTE, ÎNTRUNIRI DE AFACERI

Congrese, simpozioane, si orice fel de întruniri pot fi organizate de catre ALL TOUR în diverse orase si statiuni de pe teritoriul României. Servicii de cazare, închiriere de sali de conferinte, transferuri si servicii de transport, ghizi însotitori si interpreti, cocktail-uri si mese festive, toate acestea pot fi rezervate, închiriate si organizate de catre echipa noastra.

PACHETE DE SERVICII PENTRU TURISMUL CULTURAL SI ITINERANT

Iubitorii turismului cultural si ai celui itinerant pot oricând opta pentru unul dintre tururile tematice propuse de noi sau pot ei însisi solicita tururi speciale, organizate la cererea si dupa preferintele lor.

PACHETE DE SERVICII PENTRU TURISMUL DE RECREERE SI REFACERE

Soare si plaja, drumetii montane sau concedii la schi, cure balneare de tratament sau doar de relaxare pe toate le puteti alege din statiunile litoralului, montane si balneare.

ALTE SERVICII OFERITE PE TERITORIUL ROMANIEI

Transferuri aeroport hotel aeroport sau intre orice alte locatii din tara;

Transport intern;

Închirieri autovehicule (cu sofer sau în sistem rent-a-car);

Scurte programe turistice: excursii de o zi, tururi de oras, vizite la anumite obiective turistice, cine festive, programe folclorice etc.;

Asigurari medicale de calatorie pentru turistii straini care viziteaza România.

TURISM EXTERN SERVICII ORIUNDE IN LUME

CAZARE IN CELE MAI IMPORTANTE ORASE ALE LUMII

ALL TOUR va sta la dispozitie pentru rezervarea serviciilor de cazare atât în tari europene cât si pentru destinatii aflate pe alte continente.

BILETE DE AVION ZBORURI INTERNATIONALE

La fel ca pentru zborurile interne, departamentul de Ticketing al ALL TOUR va sta la dispozitie atât pentru rezervari ferme de bilete de avion cât si pentru orice informatii legate de orarele de zbor ale curselor internationale, tarife aplicabile biletelor, conditii de rezervare, anulare sau modificare ale itinerariilor, detalii de contact ale reprezentantelor companiilor aeriene si altele.

CALATORII DE AFACERI

Atât în Europa cât si oriunde în lume oamenii de afaceri pot rezerva prin intermediul ALL TOUR orice serviciu specific de care au nevoie: transport, transferuri, cazare, scurte programe turistice, ghizi însotitori si/sau interpreti, închirieri autovehicule.

PACHETE DE SERVICII PENTRU TURISMUL DE RECREERE SI REFACERE

Plaje însorite, pârtii înzapezite, exuberanta renumitelor parcuri de distractii sau doar câteva zile de pura recreere într-un concediu bine-meritat... puteti profita de oricare dintre acestea fie ca alegeti un pachet de servicii turistice economic sau unul de lux din oferta ALL TOUR.

ALTE SERVICII OFERITE IN STRAINATATE

Transferuri aeroport hotel aeroport sau între orice alte locatii;

Închirieri autovehicule (cu sofer sau în sistem rent-a-car);

Scurte programe turistice: excursii de o zi, tururi de oras, vizite la anumite obiective turistice, cine festive, programe cu specific traditional ale tarii respective si altele;

Asigurari medicale de calatorie;

Carte verde pentru autovehicule.

Alte detalii

Adresa
Str. Pasajul Revolutiei Nr. 3