CALDURICA

Constructii   Brasov   16 vizualizări Referinţă: 1037

Locatie: Brasov


Salutare prieteni, noi suntem echipa caldurica.ro, și în acest site este prezentată viziunea noastră asupra lucrului bine făcut. Cred că merităm, fiecare dintre noi, la finalul unei zile de lucru sau în timpul ei, să avem cele mai bune condiții pentru a trăi și a ne desfășura activitatea.

După îndelungi căutări și experimente, am ajuns la 15 ani de experiență în toate tipurile de instalații. Instalații sanitare, termice sau de confort sporit, pentru un stil de viață superior, am ales să le facem pe toate ca și cum noi am fi cei care beneficiază de ele. Un lucru bine făcut aduce nu doar testimoniale, ca mulțumire, ci și sentimentul că ai ajutat pe cineva să vadă fiecare nouă zi ca pe o șansă să se concentreze la lucrurile cu adevărat importante, fără grija spațiului ce îl înconjoară.

Am adus în echipă oameni cu aceleași valori și ne mândrim cu modul în care ducem la capăt lucrările care ne sunt încredințate. Și mai ales cu faptul că un client ne devine nume important în agendă, și îi suntem la dispoziție în continuare prin programele de mentenanță și garanție.

Alte detalii

Nume Comercial
CALDURICA.RO S.R.L.
Adresa
Str. Bârsei nr. 4E