President Hotel Bacau

Horeca   Bacau   12 vizualizări Referinţă: 1045

Locatie: Bacau


Situat in zona ultracentrala a municipiului Bacau, la 10 minute de aeroport si 2 minute de gara, President Hotel Bacau este promotorul serviciilor hoteliere de 4 stele din judetul Bacau

Localizarea la kilometrul zero al orasului permite un acces extrem de facil catre hotel si atingerea oricarui punct turistic, institutional sau cultural din oras, intr-un timp foarte scurt.

President Hotel se adreseaza in egala masura atat turismului de afaceri cat si celui de placere. Fie ca va aflati intr-o delegatie, participati la o conferinta, treceti prin Bacau sau sunteti intr-un city-break, President Hotel este intotdeauna cea mai oportuna alegere pentru dumneavoastra.

Hotelul a fost proiectat şi realizat din perspectiva beneficiilor clienţilor noştri, cărora dorim să le oferim într-un ambient modern şi rafinat, servicii de înaltă calitate, confort, atenţie deosebită la detalii şi receptivitate la cerinţele şi preferinţele acestora.

President Hotel pune la dispozitia oaspetilor sai, 32 camere si apartamente, modern utilate, personalizate in tonuri si culori diferite, atat prin piesele lor decorative, cat si prin obiectele de mobilier din lemn masiv reproduse cu rafinament.

De asemenea, va asteptam in cele doua restaurante, Opera si Royal, cu o selectie dintre cele mai cunoscute preparate internationale si traditionale, dar si specialitati ale casei, un meniu variat care reflecta maiestria si pasiunea bucatarilor nostri, dar mai ales grija cu care intelegem sa venim in intampinarea diversitatii preferintelor culinare ale clientilor nostri. Mai mult, pentru oaspetii nostri cazati, President Hotel a conceput un pachet special de beneficii, astfel incat sa va puteti bucura de savoarea preparatelor restaurantelor noastre in conditii si mai avantajoase pentru dumneavoastra.

Hotelul mai dispune de un centru de conferinte multifunctional, cu o capacitate maximă de 200 locuri, dedicat organizarii de conferinte, seminarii, evenimente corporatiste de tip team-building etc.

Terasa , aflata la etajul cinci al hotelului, ofera o vedere panoramica spectaculoasa asupra orasului reprezentand locul ideal de relaxare si de a petrece momente inedite, alaturi de invitatii dumneavoastra.

President Hotel Bacau - Raspundem exigentelor dumneavoastra printr-un efort sustinut de a ne distinge prin Calitate, Eleganţă, Confort, Autenticitate.

Servicii / Facilitati:

Wi-Fi gratuit si nelimitat in camere si in spatiile publice din hotel

Climatizare sau AC

Televiziune prin cablu

Lift

Bar de zi

Receptie

Room service

Mic dejun bufet international

Camera de bagaje cu acces controlat

Apel de trezire la cerere

Primirea si transmiterea mesajelor si corespondentei

Serviciu curierat

Asistenta pentru organizare evenimente personale sau business

Centru de conferinte

Copiator, imprimanta, scanner

Serviciu telefonie/fax

Harti locale

Serviciul de spalatorie/curatatorie

Patut pentru copil

Parcare cu supraveghere video

Transfer de la / catre aeroport

Carti de credit acceptate:

Master Card, Visa, American Express, Maestro

Alte detalii

Adresa
Str. Ionita Sandu Sturdza nr. 11