Home Care Serv

Servicii   Galati   13 vizualizări Referinţă: 1066

Locatie: Galati


Firma De Curățenie Profesională Home Care Serv

vă este alături cu următoarele servicii

Servicii curățenie pentru orice tip de spațiu

Redăm stralucirea oricărui tip de spațiu: bucătărie, baie, living, hol, birou, spații proaspăt renovate, birouri, spații comerciale, depozite și multe altele.

Prețuri și abonamente de curațenie flexibile

Deoarece fiecare spațiu prezintă particularități distincte, considerăm corect și necesar să evaluăm spațiul și cerințele clientului înainte de a comunica prețul exact pentru serviciile de curățenie. Prețurile afișate sunt prețuri de pornire. Pentru o oferta reală, vă rugăm sa ne contactați.

Asigurăm atât intervenții punctuale, cât și cu abonament

Pentru a beneficia de prețuri mici, recomandăm varianta abonamentului. Abonamentele de curățenie pot fi configurate cu numărul necesar de intervenții, număr de lucrători alocati, interval orar, cerințe specifice.

Produse și soluții de curățat adaptate suprafețelor de lucru

Avem soluții specializate pentru lemn, material textil, piele, piatră naturală, geam, gresie/faianță. NU COMERCIALIZĂM produsele, acestea sunt folosite în activitatea noastră curentă.

Avem Grijă de Casa Ta

Curățenia joacă un rol important în confortul casei tale, însă mulți dintre dvs. pur și simplu nu au timp pentru această sarcină datorită stilului de viață trepidant.

CONTACTEAZĂ-NE

Alte detalii