ACAROM

Servicii   Galati   12 vizualizări Referinţă: 1071

Locatie: Galati


S.C. ACAROM S.R.L. a luat fiinta in anul 2008 si are ca domeniu principal de activitate prestarea serviciilor de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie (D.D.D.). In prezent oferim servicii in judetele : Galati, Braila, Buzau, Constanta, Tulcea, Vrancea, etc .

Am dezvoltat de-a lungul timpului relatii comerciale cu un numar important de companii din diferite activitati: hotelier, panificatie, hypermarkeuri, depozite comerciale, sedii de firme, institutii, cantine si nu numai.

Trecand prin situatii diferite, am acumulat experienta necesara indeplinirii cu succes a tuturor obiectivelor propuse, aducand multumire din partea beneficiarului.

Dispunem de aparatura profesionala si o gama variata de produse avizate de profilaxia sanitar-umana, putand raspunde oricarei solicitari.Echipa Acarom este alcatuita din personal calificat, care face zi de zi tot ce este necesar pentru a indeplini misiunea companiei , aceea de a oferi servicii de calitate, la preturi oneste.Acarom a reusit sa isi mentina pozitia pe piata serviciilor de deratizare, dezinsectie si dezinfectie respectand o serie de valori fundamentale.

Alte detalii

Nume Comercial
S.C. ACAROM S.R.L