INTEGRAL PROFESIONAL SECURITY

Servicii   Galati   15 vizualizări Referinţă: 1075

Locatie: Galati


INTEGRAL PROFESIONAL SECURITY este o companie formata si condusa de oameni specializati in domeniul managerial, de profesionisti cu o bogata experienta in domeniul securitatii. Succesul si puterea se bazeaza in primul rand pe calitatea serviciilor asigurate. O caracteristica importanta a conducerii companiei este aceea ca se preocupa permanent de coordonare, organizare si controlul calitatii serviciilor.INTEGRAL PROFESIONAL SECURITY este compania unde calitatea serviciilor incepe cu oamenii nostri, avand unul dintre cele mai stricte procese de selectie a personalului de securitate, care include, printre altele, crearea de profiluri psihologice, bune carti de vizita, controale amanuntite de fond penal, multe interviuri. Agentii sunt calificati profesional, atestati de politie, practicanti sau fosti practicanti de sporturi de contact si gata oricand sa intervina si sa rezolve orice situatie. Compania asigura personal calificat pentru activitati de tip Paza si Protectie, cu efective umane, precum si logistica si echipamentul necesar fiecarui obiectiv.PENTRU A OFERI UN PLUS DE SIGURANTA SI INCREDERE SC INTEGRAL PROFESIONAL SECURITY, COMPLETEAZA SERVICIILE OFERITE CLIENTILOR CU POLITE DE ASIGURARE CONTRACTATE IN NUMELE CLIENTILOR NOSTRI.RISCUL FURTULUI FIIND TRATAT UN RISC ABSOLUT.

INTEGRAL PROFESIONAL SECURITY vine in sprijinul persoanelor fizice si juridice in a oferi ,,siguranta pentru toti cu o gama diversa de servicii.

Pachetul de servicii cuprinde urmatoarele elemente:

Analiza si consultanta de specialitate pe probleme de securitate;

Paza si protectie cu agenti prin personal specializat si atestat;

Monitorizare si interventie rapida;

Servicii de securitate pentru evenimente;

Garda de corp;

Proiectare,instalare si servicii a sistemelor electronice de securitate si supraveghere video;

Obiectivul principal al companiei INTEGRAL PROFESIONAL SECURITY este să depăşim în mod constant aşteptările şi să facem ca deciziile în ceea ce priveşte securitatea să fie cât mai uşoare. De aceea, INTEGRAL PROFESIOINAL SECURITY se angajează să fie o soluţie de securitate cu servicii complete.

Alte detalii