Prima Consult

Servicii   Galati   16 vizualizări Referinţă: 1077

Locatie: Galati


Cabinetul nostru de consultanta juridica functioneaza inca din anii 90, fiind recunoscut pentru abordarea practica si creativa a problemelor din domeniul dreptului comercial intalnite de clientii nostri.

Suntem o echipa dinamica cu un angajament unificat de a oferi cel mai inalt nivel de servicii, consultanta juridica de calitate, inovatii si creativitate de partea clientilor.

In 20 de ani de experienta, confruntandu-ne si cu modificarile legii 31/90, am acumulat experienta in tot ceea ce inseamna asistenta in materie de infiintari societati comerciale, indiferent de forma juridica pe care o imbraca aceasta (SRL, SA,II, IF, PFA) precum si alte modificari care se pot aduce actelor constitutive ale unei societati comerciale (SRL), societati pe actiuni (SA), e.t.c. de la infiintare si pana la radierea din Registrul Comertului.

Datorita miilor de clienti care ne-au calcat pragul pe parcursul acestor ani, principiul care ne calauzeste in activitatea pe care o desfasuram este acela de-a acorda clientilor nostri servicii de calitate, complete si prompte, bazate pe incredere, profesionalism, respect reciproc si mai ales confidentialitate.

Cabinetul nostru, prin experienta acumulata, va ofera consultanta gratuita in alegerea formei de organizare, obiectiv de activitate, plata impozitului, plata TVA, precum si autorizarea functionarii societatii.

Juristii nostri vor concepe si vor completa, formularele necesare infiintarii societatii, (SRL, SA, II,IF, PFA) pentru a micsora durata inregistrarii.

Serviciile noatre sunt de o inalta tinuta profesionala, calitatea acestora fiind asigurata de specialitate in domeniul fiscal si financiar contabil.

Misiunea noastra este de-a oferi incredere clientilor, bazandu-ne astfel pe un pachet de servicii realizat pe experienta si pregatire continua, reusind astfel sa informam clientul la timp si in mod corect despre modificarile legislative. Explicam problemele reale nu situatii teoretice.

Alte detalii

Adresa
str. Portului nr.25, Galati