DUDI RENT

Utilaje si Echipamente   Bacau   10 vizualizări Referinţă: 1082

Locatie: Bacau


Oferim spre inchiriere o gama larga de nacele noi si nacele second hand.

NACELE ARTICULATE

Nacelele prevazute cu brat articulat, se folosesc indeosebi la lucrari in interiorul halelor, depozitelor, etc. Nacelele sunt prevazute cu tractiune 4x4 si cu roti albe, spre a nu lasa urme pe podea. Datorita propulsiei electrice, nacela nu produce fum si nici zgomot. Nacela cu brat articulat va ofera posibilitatea accesului in lateral, la o oarecare inaltime, conform diagramei de ridicare.

NACELE FOARFECA

Venim in intampinarea clientilor cu servicii de vanzare sau inchiriere nacele de tip foarfeca Nacela foarfeca este un utilaj care poate sa fie manevrat destul de usor, fiind accesibil atat in spatii inguste, cat si la inaltimi unde accesibilitatea este redusa. Apelati cu incredere, detinem utilaje moderne, atent verificate si autorizate ISICR.

NACELE TELESCOPICE

Nacelele telescopice ofera o raza de acces orizontala mai dezvoltata decat orice alt tip de nacele, ideale pentru zonele cu acces limitat in constructii si aplicatii industriale. Nacelele cu brat telescopic sunt de asemenea proiectate pentru a fi eficiente avand puterea de tractiune si viteza necesare pentru a ajunge pe santier si in zona de lucru.

TRANSPORTURI UTILAJE

In functie de dimensiunile si greutatea utilajului, poate fi necesara uneori, asigurarea unui transport agabaritic. Transportul de utilaje - in regim normal ( non-agabaritic ) poate fi executat in conditii de transport complet sau de transport la grupaj. Ajutam clientii, firme de constructii , la relocarea de santiere, transportandu-le toate utilajele , containerele de birou, precum si diversele materiale de constructii.

ECHIPA NOASTRA

Impreuna reusim prin Profesionalism, Performanta, Pasiune, Integritate, Inovatie,

... un proces continuu de dezvoltare, atat ca si companie, cat si ca echipa..

Alte detalii

Adresa
STR. TECUCIULUI, NR.2