NHR Agropartners

Utilaje si Echipamente   Bacau   16 vizualizări Referinţă: 1083

Locatie: Bacau


De ce NHR Agropartners?

Istoria recenta a lasat fostul Granar al Europei in paragina. Taranii si-au recuperat pamanturile dar nu au mai putut sa le si lucreze in mod performant. Tehnologiile invechite, productiile reduse si costurile mari au insemnat multa munca multa si grea si din pacate, agricultori saraci. Dar speranta exista! Pentru ca Romania poate sa-si recapete locul ce i se cuvine in Europa, prin investitii in tehnologie avansata si abordare moderna a agriculturii, fara pierderi, cu costuri si cu riscuri reduse. Numai asa vom avea garantia unor productii crescute, pentru ca o agricultura puternica inseamna agricultori puternici.

Viziunea noastra

Noi, membrii echipei NHR Agropartners ne propunem sa fim implicati in transformarea Romaniei intr-una dintre principalele forte agricole ale Europei, fiind partener de nadejde al tuturor agricultorilor si oferind solutii, produse si servicii de referinta.

Misiunea noastra

Noi suntem reprezentantíi in Romania ai unor branduri de calitate, fiind permanent dedicati succesului agricultorilor romani, fructificand uriasa experienta acumulata in oferirea de solutii moderne, de inalta tehnologie si dezvoltand permanent parteneriate pe termen lung cu furnizorii si clientii nostri.

Valorile noastre sunt:

Daruire

Echipa

Experienta

Parteneriat

Aceasta este modul in care ne intelegem noi rolul, aceasta este promisiunea NHR Agropartners sa fim permanent partenerul tau in agricultura!

NHR Agropartners inseamna astazi daruire pentru agricultorii romani. Acum mai bine de 20 de ani, impreuna cu 7 angajati, ne-am angajat in procesul de modernizare al agriculturii romanesti, demers in care crede astazi fiecare membru al echipei formata din cei peste 220 de colegi. In prezent avem 13 filiale regionale cu birouri, stocuri de piese de schimb, de peste 4 milioane de euro, si prezenta in activitati de service. Daca in anul 2001 comercializam 50 de utilaje agricole, in ultimii ani acest volum a ajuns, in mod constant, la peste 1200!

NHR Agropartners inseamna experienta. Noi am reusit impreuna cu voi acolo unde altii au dat gres. VA Intertrading a reusit sa relanseze, sa eficientizeze si sa creasca imaginea unor branduri de renume la nivel mondial ca Deutz Fahr si JCB. NHR Agropartners inseamna branduri recunoscute promovate cu success si profitabilitate in Romania: Deutz-Fahr, JCB, Poettinger, Hardi, Bogballe, Hydrac, Sfoggia, Fantini, Einboeck, etc.

Schimbari pentru agricultorul roman

NHR Agropartners s-a adaptat schimbarilor. Astfel, NHR a inteles sa reprezinte in Romania branduri de calitate si inalta tehnologie s-a bazat pe dezvoltarea de parteneriate de exclusivitate pe termen lung si prin tras,iterea permanenta catre acesti parteneri a nivelului de satisfactie a agricultorilor romani. Iar schimbarile au fost un succes de fiecare data. NHR formeaza agricultori puternici! Prin tehnologia de ultima ora prin solutiile de finantare performante, prin know-how si educarea permanenta a agricultorilor. NHR Agropartners a investit pentru a sustine eficient agricultorul roman: aproape de ei prin dezvoltare de filiale, stocuri consistente, service performant si mai ales rapid.

Ne mandrim sa partenerii unor agricultori puternici, care se mandresc, la randul lor, cu recolte bogate. Pentru ca o agricultura puternica si bogata inseamna o Romanie puternica si bogata!

Alte detalii

Adresa
Calea Romanului nr. 230, Comuna Saucesti Sat Bogdan Voda
Website