FPIP - Centru de calificare profesionala, Brasov

Educatie   Brasov   9 vizualizări Referinţă: 1084

Locatie: Brasov


PREZENTARE

FUNDAŢIA PENTRU FORMARE PROFESIONALĂ ŞI ÎNVĂŢĂMÂNT PREUNIVERSITAR-VIITOR

Fundaţia FPIP-Viitor este o organizaţie non-guvernamentală, nonprofit, fără scop patrimonial, politic sau lucrativ, având personalitate juridică în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Organizaţia activează începând cu 2005, în calitate de Centru de formare profesională autorizat A.N.C., M.E.N., M.M.F.P.S., furnizând la nivel naţional, în conformitate cu acreditarea legală, peste 100 de tipuri de programe de formare profesională, acoperind o arie variată de domenii.

Astfel încât, de peste 15 ani, alegem atent varietatea domeniilor, structurile de parcurgere a programelor, modalităţile de evaluare şi conţinutul acestora, susţinând valorificarea în piaţă a informaţiilor transmise.

Strategiile manageriale care stau la baza activităţii, urmăresc dezvoltarea unui sistem de formare profesională transparent, flexibil, adaptat dinamicii educaţionale, tendinţelor de piaţă, şi care să răspundă în mod concret necesităţilor persoanelor fizice şi companiilor solicitante în demersul acestora de a susţine calitatea, adaptabilitatea şi performanţa în desfăşurarea activităţii.

Pe parcursul celor peste 10 ani de activitate , am dezvoltat parteneriate strategice cu diferite centre de specialitate din ţară şi O.N.G-uri de profil cu scopul de a facilita accesul unor grupuri ţintă la integrarea profesională pe piaţa locurilor de muncă, susţinând totodată formarea profesională ca mijloc de dezvoltare a capitalului uman,aşa cum este definită şi adaptată ea astăzi la nivel European în jurul unor concepte cheie , precum: educaţia permanentă, societatea cunoaşterii, cunostinţedeprindericompetitivitate, globalizare, nondiscriminare şi egalitate etc.

Fundaţia FPIP-Viitor este certificată ISO 9001 : 2008 - Sistem de Management al calităţii şi ISO 14001 : 2004 - Sistem de Management al mediului.

CUI NE ADRESĂM

Antreprenor, angajat, liber profesionist, lider, manager, dornic de informaţii sau cu o experienţă considerabilă?Indiferent de poziţia din care te-ai intersectat cu nevoia de formare profesională, calificat.ro a fost proiectat ca un concept de formare profesională complet, care să furnizeze servicii integrate, adaptabile nevoilor din piaţă.

Alte detalii

Adresa
Clădirea GREEN CENTER Str. Brânduşelor nr. 74, etaj 3, birou 8