POMALTOI

Industria agricola   Bacau   16 vizualizări Referinţă: 1098

Locatie: Bacau


Societatea Comerciala POMALTOI SRL Bacau, a fost înfiintata în anul 2002, având ca obiect de activitate producerea si vanzarea pomilor fructiferi altoiti.

Activitatea pepineristica a început din anul 1999.

Coordonarea tehnica a societatii este realizata de Dr.Ing. Acatrinei Florin, absolvent al Facultatii de Horticultura din Iasi , promotia 1985, cercetator de la absolvire la Statiunea de Cercetare Pomicola Bacau, unde si-a realizat teza de doctorat si a acumulat o importanta experienta stiintifica si practica în domeniul pomiculturii pe diferite specializari:

ameliorare soiuri

protectie pomicola

agrotehnica

înmultirea speciilor pomicole

SC POMALTOI SRL Bacau, actualmente este lider în judetul Bacau pe domeniul producerii pomilor fructiferi altoiti certificati. Certificarea calitatii este efectuata de Inspectoratul Teritorial de Control al Semintelor si Materialului Saditor Vrancea.

Anual societatea produce pomi fructiferi altoiti dintr-o gama mare de soiuri adaptate zonei din speciile; mar, par, prun, cires, visin, cais, piersic, nectarin. Se produce si nuc din biotipuri selectionate, arbusti fructiferi si ornamentali.

Se aplica o tehnologie corecta de productie, prin utilizarea unui material initial sanatos si aplicarea riguroasa a tratamentelor fitosanitare si lucrarilor agrotehnice.

Prin traseul clar al pomilor din pepiniera la punctul de desfacere din strada Licurici nr. 44, Bacau, se mentine starea de viabilitate a pomilor si se respecta cu strictete autenticitatea soiurilor.

Materialul saditor de calitate, sanatos , autentic , sfaturile si materialul documentar oferit, determina ca marea majoritate a beneficiarilor nostri care respecta cerintele tehnologice, sa aiba rezultate foarte bune, încât sa ne trimita si alti beneficiari.

Suntem constienti de importanta utilizarii unui material saditor pomicol de buna calitate si autentic în realizarea plantatiilor pomicole eficiente si de importanta muncii noastre.

Un pom în plus, mai multi oameni sanatosi- este deviza noastra.

Alte detalii

Nume Comercial
SC POMALTOI SRL
Adresa
Strada Licurici 44