Josephine Clinique

Sanatate si Asistenta Sociala   Brasov   14 vizualizări Referinţă: 1101

Locatie: Brasov


Include ASC Clinic - centrul medical homeopat și de medicină preventivă.

ASC Clinic a fost înființat în 2006, de către Adriana Blaj medic specialist MF, competență în homeopatie și Gheorghe Blaj licențiat în drept, inițiator și promotor al programelor din creșele și grădinițele din Brașov - Școala părinților.

În 2007 ASC Clinic își începe activitatea cu un modest cabinet de homeopatie, cabinet care promova în primul rând medicina preventivă, dar oferea și soluții terapeutice homeopate celor în suferință.

Doi ani mai târziu - 2009 - homeopatiei i se alătură și acupunctura, un cabinet de masaj, reflexoterapie și proceduri de detoxifiere.

După încă doi ani - 2011 - din dorința de a acoperi cât mai multe nevoi ale pacienților noștri am completat oferta noastră cu alte specialități - psihologie, nutriție, kinetoterapie, aerobic, gimnastică medicală și acum și personal trainer.

Din 2014 ASC Clinic începe o colaborare cu Centrul de pregătire și educație în sănătate BULUŞ București, oferind șansă celor care doresc să se formeze ca tehnician nutriționist, să urmeze cursurile la clinica noastră, avându-l ca lector pe Gheorghe Blaj.

Iunie 2016 este și un moment aniversar - 10 ani - de existenta, dar și un moment de recunoștință pentru o persoană care a reușit după mama mea, căreia ii sunt veșnic recunoscătoare pentru tot ceea ce sunt și am realizat în viată, să îmi schimbe optica asupra vieții. Acesta persoana este Dna Josephine. Povestea ei și a mea o găsiți în Povestea noastră.

Alte detalii

Adresa
str. Calea Feldioarei Nr. 47
Youtube video: