Clinica Valpet Med

Sanatate si Asistenta Sociala   Brasov   12 vizualizări Referinţă: 1103

Locatie: Brasov


Cu o vechime de peste 14 ani, clinica Valpet Med este o afacere de familie, care s-a născut din dorința de a oferi servicii medicale la standarde înalte pacienților noștri. Credem că actul medical trebuie să fie o îmbinare între responsabilitatea și profesionalismul cadrelor medicale și respectul față de pacient. Ne preocupă siguranța pacienților noștri și calitatea serviciilor oferite. Clinica Valpet Med are două puncte de lucru, acoperind o gamă largă de servicii medicale. La adresa str. Pârâului nr. 40 bl. S27, Sc. B, Ap. 1, Brasov, oferim consultatii si tratament in următoarele specialitati: stomatologie, medicină internă, cardiologie, iar la adresa str. Fagului nr. 12 (Cartier Bunloc) Săcele, Brasov, clinica noastră vă oferă servicii de medicină internă, ortopedie, neurologie,reumatologie, neurochirurgie, diabet-nutriție, fizioterapie, kinetoterapie, masaj terapeutic si relaxare, acupunctură și alte terapii alternative.

Echipa noastră, formată din cadre medicale performante, este gata să răspundă cu promptitudine nevoilor dumneavoastră și să găsească soluții pertinente la orice problemă.

Specialiștii noștri sunt preocupați de o perfecționare continuă, fiind la curent cu noutățile în domeniu prin participarea la congrese științifice, iar clinica beneficiază de echipamente și tehnologii moderne de diagnosticare si tratament.

Alte detalii

Adresa
Str. PARAULUI, Nr. 40 Bl. s27, Sc. B, Ap 1