Bioclinica

Sanatate si Asistenta Sociala   Brasov   13 vizualizări Referinţă: 1104

Locatie: Brasov


Povestea Bioclinica

Suntem prima clinică de analize medicale privată din România care prin performanță, curaj, ajutorare și implicare oferă pacienților săi servicii la cele mai înalte standarde. Ne asigurăm că îți oferim cele mai bune rezultate prin fiecare aparat performant pe care îl achiziționăm, fiecare om pe care îl pregătim și fiecare minut pe care îl petrecem în laborator.

Primul laborator privat de analize medicale

Povestea noastră a început în anul 1992, în Timișoara, atunci când actualul director general, a pus bazele primului laborator de analize medicale privat, Biomedica, alături de alți trei profesioniști. Împreună au pus bazele a ceea ce avea să devină un standard în ceea ce privește serviciile clinice de laborator. Astfel, nu a durat mult și în 1997, am deschis un nou laborator la Arad. Putem să afirmăm cu mândrie că suntem pionieri ai sistemului privat în România și chiar dacă echipa Biomedica s-a lovit de o serie de obstacole, a reușit să le depășească și să-și mențină standardele ridicate de calitate ale analizelor. Credem că atât timp cât investești pasiune în ceea ce faci și abordezi totul cu profesionalism, drumul către succes îți este asigurat. Și pentru că am considerat că putem fi mai aproape de pacienții noștri cu un nume care ne definește mai bine, în 1998, am hotărât să ne schimbăm numele din Biomedica în Bioclinica.

Extindere la nivel național

Și așa, Bioclinica și-a început activitatea în formula în care ne cunoști astăzi. Din 1998, am crescut și ne-am extins, iar acum Bioclinica numără 15 laboratoare, 142 puncte de recoltare proprii și 86 de colaboratori în toată țara. În cele 142 puncte de recoltare pot fi efectuate peste 5300 investigaţii de laborator, iar acestea sunt situate în toată România în următoarele județe: Alba, Arad, Argeș, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, București, Buzău, Caraș Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Călărași, Dolj, Dâmbovița, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sibiu, Suceava, Sălaj, Timiș, Tulcea și Vâlcea. Accesibilitatea este foarte importantă pentru noi și de aceea, chiar dacă există județe în care nu avem încă laboratoare deschise, am amplasat mai multe puncte de recoltare.

Alte detalii

Adresa
Str. Pictor Ștefan Luchian 5