Alternative Advertising

Servicii de publicitate   Bacau   12 vizualizări Referinţă: 1114

Locatie: Bacau


Alternative Advertising este locul în care cu siguranță vei găsi o formă de publicitate pe gustul tău, alături de specialiști în outdoor, indoor, producție publicitară, ce vor face experiența ta completă. este locul în care cu siguranță vei găsi o formă de publicitate pe gustul tău, alături de specialiști în outdoor, indoor, producție publicitară, ce vor face experiența ta completă.

Cu cine lucrăm?

În ultimii 10 ani Alternative Advertising a lucrat în special, pentru agenții publicitare care ne-au solicitat serviciile pentru a implementa campaniile publicitare ale clienților lor.

De vasta noastră experienţă pot beneficia şi clienții direcți, mai exact orice afacere din România.

De ce Alternative Advertising?

Am făcut parte din proiecte de deschideri de magazine, branding, asigurând materiale publicitare în toată zona Moldovei: Rădăuți, Suceava, Iași, Bacău, Galați, Brăila, Buzău.

Am contribuit la deschideri de magazine precum: Profi, Altex, Supeco, Lidl, Penny, Emag, Cora, Carrefour etc.

Am lucrat aici cu firmele de producție publicitară care ne-au încredințat montajul, cu agențiile de publicitate care gestionează la nivel național conturile acestor clienți.

Dacă vă întrebați care sunt elemente care ne diferențiază de restul agențiilor de publicitate, vi le prezentăm mai jos:

Avem echipe ce asigură montaj în toată țara;

Avem propriul atelier de confecții metalice și producție publicitară;

Știm ce înseamnă deadline-urile în publicitate și livrarea campaniilor la timp.

Abordăm orice proiect cu pasiune, profesionalism şi dăruire, de aceea am reuşit să dăm viaţa multor afaceri şi să creştem vânzările lor.

Suntem o agenție orientată spre client. Mai întâi înțelegem nevoile afacerii tale, oferim consultanță apoi îți facem o ofertă personalizată. Întotdeauna vei primi de la noi servicii de calitate, la prețul corect.

Alte detalii

Adresa
Bulevardul Unirii, nr. 30