Porterom

Tamplarie   Alba Iulia   17 vizualizări Referinţă: 1127

Locatie: Alba Iulia


Porterom SRL, este o societate din Alba Iulia înființată în anul 1997, cu capital privat 100% românesc, cu acționar majoritar pe domnul Dăian Vasile. Activitatea principală este producerea și comercializarea de geamuri termopane din PVC și aluminiu.

Termopane

Tâmplăria PVC fabricată utilizând profilurile Trocal Germania oferă izolare termică și fonică eficientă. Sistemul multi-cameral garantează o etanșeitate ridicată și o excelentă protecție la intemperiile din orice zonă geografică.

Uși de garaj

Ușile rezidențiale pentru garaje sunt fabricate din panouri sandwich cu spumă poliuretanică presată între două table de oțel zincat. În funcție de design există model casetat, cu dungi orizontale sau cu suprafața netedă. Ușile industriale asigură încheiere ermetică.

Jaluzele

Jaluzelele verticale sunt realizate din țesături fine, ideale pentru birou sau locuință. Jaluzelele orizontale sunt disponibile în toate culorile, iar suprapunerea lamelelor blochează razele de soare. Jaluzelele rulou sunt crează o atmosferă intimă în dormitor și una sobră în birou.

Alte detalii

Adresa
Bd. Tudor Vladimirescu, Nr. 107