STEEL GLASS

Tamplarie   Alba Iulia   16 vizualizări Referinţă: 1129

Locatie: Alba Iulia


Societatea noastra a inceput activitatea in anul 2001 in domeniul fabricarii de usi si ferestre din aluminiu (termopane) si confectii metalice .

In cursul anului 2004 societatea achizitioneaza si utilaje pentru realizarea ferestrelor si usilor din PVC.

Odata cu achizitionarea de noi utilaje a crescut si numarul de salariati , in prezent societatea dispune de personal calificat in domeniu atit pentru executia tamplariei pvc si aluminiu cu geam termopan cit si pentru montarea acesteia.

Firma are implementat Sistemul de Management al Calitatii ISO9001 :2008 atit pentru executia si montajul de tamplarie PVC si aluminiu cu geam termopan cit si pentru executia confectiilor metalice .

Gama de produse reprezentative pentru SC STEEL GLASS SRL sint :

1. Tamplarie de Al si PVC cu geam termopan , pereti cortina , luminatoare, placari alucobond, usi interioare din Al si HDF etc

2. Usi de garaj sectionale, rulou manuale si automate, usi culisante automate, rulouri exterioare pentru ferestre si plase impotriva insectelor

3. Confectii metalice:

- porti metalice manuale si automate, garduri, balustrade ,

- copertine cu policarbonat

- placari cu alucobond, placari cu rigips, tavane casetate etc

In urma realizarii de investitii societatea noastra va putea face fata cererii de pe piata de tamplarie din jud.Alba si nu numai, prin marirea capacitatii de productie , a diversificarii produselor realizate precum si obtinerea unor preturi care sa permita mentinerea pe piata a unor produse competitive din punct de vedere al calitatii .

Alte detalii

Adresa
STR.T. VLADIMIRESCU NR.22B