CRIOS

Tamplarie   Alba Iulia   11 vizualizări Referinţă: 1131

Locatie: Alba Iulia


Tehnologie pentru precizie și eficiență

Producția noastră se realizază în totalitate cu utilaje de ultimă generație, instalate de liderul mondial în domeniu, Elumatec AG. Acesta este unul dintre motivele pentru care putem spune că precizia si eficiența ne caracterizează întregul proces tehnologic, reusind să reducem la minim numărul defectelor.

De fapt, este important să stiți că întreg procesul de producție este monitorizat si supus unui program de gestiune a calității.

Orientarea spre calitate, mai mult decât simple vorbe. Fabricat în România.

Am construit o afacere de familie, orientată încă de la început spre calitate si inovație. Intotdeauna am ales cele mai bune materii prime iar în perioada de peste 20 de ani pe care am petrecut-o pană acum în aceast domeniu, am reusit să îmbunătățim în mod continuu procesele de producție si calitatea ferestrelor.

Sistemele actuale au o rezistență foarte bună la factori externi, precum vantul, ploaia sau zăpada, precum si o rezistență mecanică sporită.

Economie de energie - Afară rece, în interior cald și plăcut

Camerele luminoase si confortul termic sporit în zilele, friguroase, nu sunt o utopie cu sistemele bluEvolution, care reprezintă soluția optimă pentru intemperii si temperaturi scăzute.

Un cămin sigur, luminos si încălzit cu cheltuieli minime, este răspunsul nostru la condițiile meteo extreme din timpul iernilor. Cu CRIOS, ferestrele nu mai sunt "punctele slabe" ale fațadelor, ci locul prin care intră lumina fără să iasă căldura.

Ferestrele realizate din sistemul de profile bluEvolution, reprezintă în prezent cea mai avansată tehnologie disponibilă pe plan mondial în domeniul tamplariei din PVC. Utilizarea acestui sistem reprezintă primul pas spre o casă pasivă din punct de vedere energetic.

Izolarea termică - Coeficientul cel mai important al unei ferestre

Ferestrele bluEvolution echipate cu sticlă adecvată cu pro-tecție solară, sunt un aliat al clădirilor si pe timpul verii, reusind să ridice nivelul confortului în locuința dumneavoastră indiferent de anotimp.

Pentru a afla cat de performantă este o ferestră din punct de vedere al izolării termice, trebuie să comparăm coeficientul de transfer termic Uw - W/(m2K)(=wați pe metru pătrat Kelvin).

Adesea se mai foloseste termenul de conductivitate termică, coeficient de transfer de căldură sau rezistență termică.

Acesta este coeficientul corect după care analizăm performanța unei ferestre, mai presus de "număr de camere", "grosime profil", etc. Acesta înglobează si reflectă performanța termică totală a ferestrei.

Ferestre certificate pentru case pasive

Standardul de casă pasivă reprezintă clădiri cu o eficiență energetică sporită, care asigură un mediu plăcut si un confort ridicat. In acelasi timp, termenul reprezintă un standard de eficiență energetică care asigură o sustenabilitate adevărata indiferent de materialele de construcție folosite, sau de condițiile climatice ale amplasamentului.

Prima casă pasivă a fost construită în Darmstadt-Kranichstein, sub coordonarea fizicianului german Wolfgang Feist.

Standardul caselor pasive are cinci condiții de bază, care trebuie îndeplinite concomitent: o termoizolație eficientă, eliminarea punților termice, etanseitatea la aer a clădirii, ventilația cu recuperarea căldurii si nu în ultimul rand orientarea si umbrirea suprafețelor vitrate.

Sistemul de ferestre folosit are o importanță majoră. Din acest motiv, noi oferim două sisteme certificate pentru case pasive : bluEvolution 82 si bluEvolution 82 PLUS care, împreună cu sistemul de montaj tip Vario, reprezintă alegerea inteligentă ideală.

Alte detalii

Adresa
Șoseaua de centură, nr. 166