AlbacoExim

Electricieni   Alba Iulia   13 vizualizări Referinţă: 1134

Locatie: Alba Iulia


SC AlbacoExim SRL activeaza in domeniul instalatiilor electrice de inalta, medie si joasa tensiune asigurand astfel bransarea la retea a unor importanti clienti de pe piata din Romania. Firma a fost înregistrata la Registrul Comertului nr.J01/527/1996.

Profilul principal de activitate:

Proiectare instalatii electrice de joasa, medie si înalta tensiune

Executii de lucrari de instalatii electrice de joasa, medie si înalta tensiune

Interventii si întretinere periodica la lucrarile executate sau existente

Misiune

Misiunea firmei noastre este de a duce energia in locurile greu accesibile contribuind astfel la proiectul de modernizare si dezvoltare a infrastructurii electrice a Romaniei, precum si racordarea la reteaua electrica a clientilor nostri.

Calitatea serviciilor

Calitatea serviciilor oferite de firma noastra este realizata prin implementarea diferitelor standarde pentru calitate: ISO 14001, ISO 9001:2008, precum si prin Atestatele ANRE care permit executarea de lucrari pe tot teritoriul Romaniei, garantand totodata calitatea serviciilor si produselor utilizate in executie.

Obiectiv

Compania noastra isi propune sa-si extinda activitatea in domeniul producerii materialelor necesare lucrarilor. De asemenea prin ultimele investitii facute ne propunem abordarea unei game de lucrari de dificultate sporita.

Recunoasterea performantelor

Performantele companiei sunt recunoscute prin locurile obtinute in topul IMM realizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Alba. Aceste performante dovedesc o politica de management orientata spre imbunatatirea continua prin investitiile facute in utilaje, infrastructura si instruirea personalului.

Dezvoltare

Compania investeste continuu in instruirea teoretica si practica a personalului precum si motivarea acestuia avand ca scop cresterea nivelului profesional al firmei noastre.

Alte detalii

Nume Comercial
SC AlbacoExim SRL
Adresa
Str. Biruintei nr. 46A