Ener Rom Instal

Electricieni   Alba Iulia   11 vizualizări Referinţă: 1137

Locatie: Alba Iulia


Ener Rom Instal proiectează și execută instalații electrice industriale pe medie și joasă tensiune, proiectează și instalează sisteme pentru generare de energie electrică cu panouri fotovoltaice amplasate atât pe acoperiș (învelitori și terase), cât și parcuri fotovoltaice instalate pe sol.

Instalații electrice pentru hale industriale

Societatea noastră realizează instalații și tablouri de automatizare pentru capacități industriale de sortare/prelucrare cereale, instalații FNC, stații de betoane, stații de sortare și unități de prelucrare a lemnului.

Distribuție de forță

Pentru construirea tablourilor electrice folosim trei furnizori consacrați de aparatură: ABB, Schneider Electric și Schrack. Distribuția de forță o realizăm în cablu de înaltă calitate FG7OR pozat în jgheab metalic zincat și/sau sisteme de distribuție cu BARE CAPSULATE, variantă care reprezintă soluția ideală pentru distribuția de energie electrică în spații industriale medii-mari. Ca soluție de compensare a energiei reactive, instalăm tablouri de compensare automate ENERLUX

Iluminat intern și extern. Tablouri electrice

Alimentarea și distribuția electrică pentru corpurile de iluminat este realizată cu BARE CAPSULATE, un sistem care reprezintă soluția ideală pentru alimentarea cu energie electrică a corpurilor de iluminat în cazul aplicaților industriale. Este un sistem flexibil care oferă posibilitatea instalării corpurilor de iluminat exact unde este nevoie. Corpurile de iluminat folosite sunt atât cu LED, cât și cu tuburi de neon, în funcție de cerințele beneficiarului și de gradul de protecție.

Instalații fotovoltaice

Până în prezent am construit și instalat sisteme fotovoltaice cu o putere totală însumată de peste 40MWp, atât parcuri fotovoltaice la sol, cât și sisteme fotovoltaice pe acoperișul halelor industriale, spații comerciale și instituții publice. În plus, asigurăm și proiectarea tehnică a sistemelor fotovoltaice pe care le construim.

Alte detalii

Adresa
STR. ALEXANDRU IOAN CUZA, NR. 24