Das

Constructii   Iasi   14 vizualizări Referinţă: 1140

Locatie: Iasi


Suntem o companie românească, fondată în 1991, cu capital integral privat, specializată în proiectarea, execuția, service-ul și mentenanța construcțiilor și sistemelor de instalații. Cei 30 de ani de experiență, recomandările clienților, egibilitatea și stabilitatea financiară recomandă DAS drept Antreprenor General sau subcontractor de încredere pentru proiecte de tip build-to-order în construcții civile, industriale, agricole și edilitare, inclusiv instalații mecanice și electrice.

Evoluția dinamică a companiei pe piața națională și pe cea internațională a determinat poziționarea DAS drept una dintre cele mai importante companii de construcții și instalații din țară.

Performanța companiei noastre are la bază un sistem de management integrat ISO în domeniul calității, mediului, sănătății și securității ocupaționale, calității la sudare, precum și licențe, autorizații, certificări și agrementări naționale obținute pentru proiectare, execuție, service și mentenanță, inclusiv certificarea germană VdS pentru proiectare, execuție și mentenanță a sistemelor de stingere a incendiilor cu sprinklere.

Alte detalii

Nume Comercial
Das S.R.L.
Adresa
Strada Aurel Vlaicu 87
Website