Sinpur Energy

Constructii   Iasi   14 vizualizări Referinţă: 1149

Locatie: Iasi


Sinpur Energy este o companie infiintata in 2015, din initiativa unei echipe tinere de a se lansa pe piata energiei regenerabile si de a se diferentia fata de ceilalti competitori din domeniu.

Sinpur Energy este intr-o continua perfectionare si dezvoltare prin dorinta de autodepasire a echipei sale cat si prin adoptarea noului in activitatea sa. Sinpur Energy promoveaza atat in magazinul online cat si prin lucrarile realizate, produse de cea mai buna calitate, apartinand unor furnizori cu o vasta experienta in domeniul energiei fotovoltaice.

Societatea noastra comercializeaza o gama completa de echipamente si accesorii necesare realizarii instalatiilor (fotovoltaice) de producere a energiei din surse alternative. Suplimentar, echipa Sinpur Energy va poate oferi solutii personalizate si servicii de expertiza, intretinere si reabilitare pentru orice tip de sistem fotovoltaic de producere a energiei electrice.

Principalul obiectiv pe care compania noastra si-l propune consta in schimbarea perceptiei publicului asupra energiei alternative precum si asupra eficientei acesteia, intrucat detinerea unui sistem propriu de producere a energiei din surse alternative contribuie la extinderea libertatii fiecarui individ, prin dobandirea intr-o oarecare masura a independentei energetice.

Spiritul inovator, orientarea catre client, grija pentru detalii, perfectionarea cat si colaborarea cu specialisti apartinand unor companii de renume mondial in domeniul energiei regenerabile, confera companiei Sinpur Energy garantia calitatii serviciilor si produselor sale.

Alte detalii

Nume Comercial
Sinpur Energy S.R.L.
CUI
RO34666241
Adresa
Str. Varianta Rediu nr. 2