Clima Therm

Constructii   Iasi   12 vizualizări Referinţă: 1150

Locatie: Iasi


UN REPER IN INSTALATII

Clima Therm Center Iasi este o companie cu experienta in domeniul instalatiilor pentru constructii si are la baza sa un colectiv cu o experienta de peste 20 ani in domeniu. in acesti multi ani de lucrat impreuna am invatat sa oferim performanta, sa punem suflet in serviciile si produsele noastre si sa construim parteneriate cu clientii si furnizorii nostri.

Studiem formule, reguli, planse, indici, perfectionam prin practica cu o echipa pregatita, creativa si priceputa, inovam si rescriem continuu cartea instalatiilor. O carte cu multe capitole care pot lua forma dosarelor cu proiecte si planuri, cu certificari, autorizatii si diplome, cu scheme, propuneri, discutii si puneri in functiune. Sa nu fiti surprinsi cand o sa aflati ca la noi instalatiile se pot realiza cu pasiune, entuziasm si afectiune.

De mai bine de 20 de ani oferim CALITATE, punem suflet in serviciile si produsele si consimtim noi povesti cu personaje reale cu fiecare oferta lansata, proiect finalizat si partener multumit. Nu suntem doar furnizori de echipamente si proiecte de calitate, care satisfac cele mai exigente cerinte, ci suntem parteneri de durata pentru clientii nostri.

Identificam cerintele, dezvoltam si aprobam proiectele impreuna cu beneficiarii nostri la nivel de detalii, apoi le implementam, punem in functiune, asiguram mentenanta, monitorizam si asiguram feedback-urile. Stim si putem sa facem un serviciu complet si complex, dar am creat si produse proprii.

Iata ce stim sa facem:

Proiectare si consultanta tehnica de specialitate pentru determinarea si selectarea solutiilor tehnice pentru instalatiile de ventilare si climatizare, termice, electrice, sanitare, gaze naturale si automatizarile aferente

Furnizarea de echipamente si materiale HVAC de la cei mai importanti producatori europeni

Executie, reparare si modernizare pentru instalatiile de ventilare si climatizare termice, electrice si sanitare si automatizarile aferente

Service si mentenanta pentru echipamentele de incalzire, ventilare si climatizare

Producator pentru gama de produse proprii (vezi sectiunea produse proprii)

Furnizor si instalator sisteme fotovoltaice complete (vezi sectiunea fotovoltaice)

Integrator sisteme BMS / SCADA (vezi sectiunea ClimaControl)

Suntem prezenti pe intreg teritoriul tarii, disponibili, flexibili si avand proiecte in derulare oriunde este necesara experienta si profesionalismul nostru. Am proiectat si executat lucrari de instalatii de ventilatie, climatizare, electrice si sanitare pentru cele cele mai importante centre comerciale, cladiri administrative si culturale, unitati spitalicesti, respectiv cladiri hoteliere din Iasi si din tara.

Va asteptam la noi si daca ne cunoasteti deja, va salutam si va multumim !

Alte detalii

Adresa
Șoseaua Păcurari 139