Zeus

Constructii   Pitesti   17 vizualizări Referinţă: 1154

Locatie: Pitesti


De-a lungul anilor, am constatat că reușita are ca fundament valori pe care societatea trebuie să le administreze cu o deosebită responsabilitate, pentru a asigura un succes garantat, chiar și în condiții de criză economică.

Astfel, valorile în baza cărora ZEUS își desfășoară activitatea sunt: clienții, calitatea, profesionalismul, pro-activitatea, dar și

respectarea angajamentelor în proiectele semnate și asumarea responsabilității pentru finalizarea lucrărilor la o calitate superioară.

Pentru companie este foarte important ca partenerii și clienții săi să își găsească confortul în colaborările pe care le au, fiind siguri că beneficiază de cele mai bune și sustenabile soluții. Conducerea companiei a urmărit astfel, prin proiectele desfășurate, să aducă un plus de valoare urbei, păstrând arhitectura zonei.

De asemenea, calitatea este asigurată prin respectarea normelor din domeniul construcțiilor, recomandând clienților folosirea materialelor de calitate si tehnologii noi în funcție de natura construcției, conducând astfel la eficientizarea costului final.

Responsabilitatea și eficiența cu care tratează derularea contractelor demonstrează profesionalismul companiei.

ZEUS are abilitatea de a analiza piața de profil periodic, în funcție de rezultate, aplicând cele mai bune metode de execuție. Are totodată determinarea de a crea contextul favorabil și de a acționa în dezvoltarea unui proiect ca o adevărată echipă, fiind o companie pro-activă.

Compania organizează sesiuni de instruire periodică cu personal calificat pentru cei 336 de angajați, care participă la conferințe și cursuri de pregătire profesională, în urma cărora obțin atestate și diplome de specializare.

Alte detalii

Nume Comercial
SC ZEUS SA
Adresa
str. exercitiu, bl.D16, Parter