Selca S.A.

Constructii   Pitesti   18 vizualizări Referinţă: 1155

Locatie: Pitesti


SELCA: alegerea nr.1 in judetul ARGES pentru livrarea betonului

Echipa Selca acorda o atentie deosebita nevoilor clientilor sai, aspect care ne defineste activitatea de peste 30 de ani. Ne dorim sa oferim servicii de livrare beton la cele mai inalte standarde, pentru a fi in continuarea una din cele mai bune alternative in acest domeniu. Ne dezvoltam continuu serviciile si oferim alternative sustenabile, pentru a demonstra responsabilitate fata de mediu.

De ce sa alegi serviciile SELCA SA

Services

Calitate Garantata

Unul din avantajele noastre extrem de importante este calitatea produsului livrat. Pentru ca ne dorim sa ne diferentiem printr-un material de exceptie, utilizam ciment furnizat de catre partenerul nostru, Holcim. Dorim sa oferim clientilor nostri cele mai inovative solutii, tocmai de aceea ne dezvoltam continuu, pentru a fi cea mai buna optiune pentru tine.

Services

Simplu si Rapid

Site-ul nostru are o interfata prietenoasa, pentru a te ajuta sa plasezi extrem de rapid comanda. Dupa ce ai completat toate datele necesare, noi ne vom ocupa de restul procesului. Vei gasi pe paginile noastre formulare disponibile pentru programarea rapida a livrarilor.

Fara Intermediari

Fara Intermediari

Ne-am propus sa iti oferim un proces cat mai simplificat, atat pentru plasarea comenzii, cat si pentru livrarea propriu-zisa. Pe pagina noastra vei gasi disponibil un formular in 3 PASI, prin care vei putea completa toate datele pentru livrarea betonului.

Services

Sustenabilitatea materialelor

Pentru noi este foarte important sa oferim cele mai bune solutii clientilor, tocmai de aceea iti oferim posibilitatea a alege si CIMENTUL ECO. Este o alternativa cu ajutorul careia poti sustine mediul, impreuna cu serviciile noastre de livrare ciment ECO. Acest material, numit si cimentul verde este realizat si din materiale reciclate, pentru constructiile realizate in mod responsabil fata de natura.

Alte detalii

Nume Comercial
Selca S.A.
Adresa
Strada Depozitelor 12