Cronos

Constructii   Albota   26 vizualizări Referinţă: 1161

Locatie: Albota


Gama de produse pe care Cronos SRL o propune clientilor sai, persoane fizice, persoane juridice, constructorilor si prelucratorilor de confectii metalice, include o variatiune de producatori si furnizori, si acopera o plaja larga de domenii cum ar fi dar fara a se limita la: Instalatii sanitare, instalatii electrice, termice, lacuri, vopseluri si diluanti, cabluri si aparataj electric, organe de asamblare, unelte, scule, articole de feronerie, conducte pentru canalizare si scurgere, tuburi gofrate, conducta alimentare cu apa, capace carosabile si rezidentiale, bazine de camin, panouri sandwich, materiale hidroizolante, material geotextil insa de departe ne axam in special pe tevi din otel, profile laminate U.I.T, cornier, otel lat, tabla neagra, decapata, zincata, plase sudate, plase bordurate, aluminiu, cupru, si multe altele.

Activitatea personalului Cronos SRL este definita de elemente de referinta in structura organizationala si operationala, acestea fiind: promptitudinea, consecventa, suportul acordat clientilor si nu in ultimul rand calitatea produselor si serviciilor oferite.

Avand aceste elemente, compania noastra a pus bazele principiilor care stau la baza intregii activitati, acestea fiind punctele de referinta pe cartea noastra de vizita: Inovatie, Implicare, Integritate.

1998

Infiintarea CRONOS SRL

Compania CRONOS SRL a fost infiintata in anul 1998 avand ca obiect de activitate comertul cu piese auto, o firma dinamica, cu obiective de dezvoltare si de capitalizare.

2001

Materiale de constructii

Incepand cu anul 2001, ca urmare a tintelor de crestere propuse, am inceput activitatea pe piata comertului cu materiale de constructii, produse metalurgice si materiale sanitare, un pas important in ceea ce inseamna Cronos astazi.

2004

Afacere de succes!

Ca urmare a unor posibilitati de dezvoltare a activitatii, si pe baza rezultatelor financiare obtinute in anul 2004, o cifra de afaceri de peste 5 milioane.

2005

Servicii de top!

Incepand cu anul 2005 am decis sa dedicam intreaga noastra atentie in domeniul comertului cu produse metalurgice si materiale de constructii.

2008

Management si valori!

Managementul performant, valorile companiei si nu in ultimul rand viziunea unor oameni dedicati intelegerii nevoilor clientilor nostri, au avut ca rezultat in anul 2008 atingerea unui exercitiu financiar performant.

2016

Investitie in dezvoltare

Investitii de peste 2 milioane de euro intr-un nou punct de lucru dotat cu hala si platforma pentru depozitarea si livrarea produselor metalurgice si a materialelor de constructie.

2018

Achizitie flota

Pentru a satisface nevoile clientilor si pentru a ne imbunatati serviciile am realizat o noua investitie in flota noastra de camioane pentru transportul produselor direct catre clienti.

Alte detalii

Nume Comercial
Cronos SRL
Adresa
DN 65B, nr 473