Bluart

Constructii   Pitesti   19 vizualizări Referinţă: 1163

Locatie: Pitesti


Despre echipa

Inca de la conturarea conceptului companiei noastre, activitatea a fost influentata de dorinta puternica de a aduce si de a ramane o gura de aer proaspat in domeniul prafuit al constructiilor. Preluarea proiectelor complexe este motorul care genereaza rezultate de cea mai inalta calitate de fiecare data, astfel ca de-a lungul activitatii noastre nu ne-am ferit sa lucram cu si pentru cei mai exigenti clienti, desavarsindu-ne stilul impecabil de lucru, la cele mai inalte standarde de executie. Personalul calificat pentru fiecare tip de lucrare este ghidat si monitorizat de inginerii constructori, care conduc compania in acord cu viziunea si setul de valori impartasite de membri fiecarui departament.

O echipa tanara si profesionista, deschisa la nou si la provocarile caracteristice domeniului constructiilor

La momentul actual, constructiile nu mai sunt despre ridicarea unei cladiri, ci inseamna pasiune, crearea unui spatiu cu personalitate, proiectat intr-un mod inteligent de la prima etapa a proiectului si pana la asezarea echilibrata a elementelor de amenajare si decor. Suntem pasionati de inovatie, dedicati procesului de lucru si interesati de multumirea clientilor cu care lucram.

Lucrari executate impecabil in conditii sigure pentru toate partile implicate

Inovatia din domeniul constructiilor permite ca astazi, chiar si cele mai solicitante sarcini de lucru sa fie executate in conditii de maxima siguranta pentru echipele de lucru si mai apoi pentru beneficiarii cladirilor finisate. Acordam deci, garantie solida pentru fiecare proiect predat la cheie, realizat cu tehnologii de ultima generatie, materii prime de calitate, exploatare corecta si executie fara cusur in cadrul fiecarei etape de lucru.

Noi si colaboratorii nostrii facem echipa buna in livrarea rezultatelor excelente

Realizarea lucrarilor care trec testul timpului sunt tinta noastra de fiecare data. De aceea, ne selectam cu atentie colaboratorii, pentru a intampina chiar si cele mai exigente cerinte specifice domeniului constructiilor inteligente: materiale de calitate, echipa profesionista si lucrari finite efectuate la cele mai inalte standarde

Alte detalii

Adresa
Bd. Nicolae Balcescu, nr. 66-78, bl. BR 7, et. P, ap. 3