ENERGOMONTAJ GRUP

Constructii   Bascov   14 vizualizări Referinţă: 1168

Locatie: Bascov


S.C. ENERGOMONTAJ GRUP S.R.L. este pe piaţă încă din anul 1994 timp în care a reuşit să creeze şi să menţină un portofoliu vast de clienţi oferind servicii de calitate, cu garanţie. Am înţeles nevoia pieţei pentru servicii performante la nivel european şi vom continua să ne extindem constant, atât prin achiziţionarea de tehnologii moderne cât şi prin crearea de noi locuri de muncă.

Conducerea firmei se interesează constant în privinţa modalităţilor de a dezvolta afacerea, de a trata toţi clienţii cu aceeaşi seriozitate şi depune eforturi egale spre a le satisface cerinţele. Considerăm că pentru a ne menţine şi performa în economia de piaţă trebuie ca lucrările prestate să vorbească de la sine în privinţa seriozităţii noastre.

Personalul firmei este instruit atât tehnic cât şi din punct de vedere al protecţiei muncii, se mobilizează rapid şi cunoaşte importanţa lucrului în echipă. Oamenii colaborează în vederea obţinerii rezultatelor cât mai bune si punem accent pe colaborarea între angajaţi creând un mediu de lucru plăcut.

Suntem cunoscuţi în regiunea Muntenia ca fiind una dintre cele mai competitive firme din domeniul instalaţiilor şi confecţiilor metalice. Clienţii din trecut revin cu noi proiecte datorită faptului că au fost mulţumiţi de serviciile oferite.

Alte detalii

Nume Comercial
S.C. ENERGOMONTAJ GRUP S.R.L.
Adresa
Str. Serelor, nr. 14