CLEMANS

Constructii   Bascov   14 vizualizări Referinţă: 1169

Locatie: Bascov


Intotdeauna incercam sa gasim solutii care sa ofere maximum de beneficii clientilor nostri. Atat pentru proiecte mici, cat si pentru proiecte de anvergura. Din aproape orice domeniu, incepand de la constructii civile si ajungand pana la constructii pe platforme maritime.

Ca atare, suntem mereu in cautarea furnizorilor care se pot plia pe cerintele clientilor nostri atat interni, cat si externi. Accentul il punem pe parteneriate de incredere, care sa contribuie la optimizarea si imbunatatirea permanenta a serviciilor si produselor oferite clientilor nostri.

SC CLEMANS SRL a ajuns astazi, la 25 de ani de la infiintare, unul din principalii distribuitori de produse metalurgice, neferoase, materiale de constructii, instalatii electrice, apa, aer, gaz, sanitare, scule de mana si scule electrice, echipamente pentru protectia muncii, organe de asamblare, productia de vopsea, sticla, termopane, etc.

SC CLEMANS SRL detine urmatoarele certificari: ISO 9001/2015, ISO 14001/2015, OHSAS 18001/2008.

Societatea se adreseaza tuturor clientilor, atat persoane fizice cat si juridice. Oferta noastra asigura in egala masura diversitate, calitate si promptitudine in livrare.

Alte detalii

Nume Comercial
S.C. CLEMANS S.R.L.
CUI
RO130744
Adresa
str. Mierlusesti, nr.18