Toskana Garten

Casa si Gradina   Alba Iulia   16 vizualizări Referinţă: 1172

Locatie: Alba Iulia


Suntem o companie românească care și-a început activitatea în anul 2002 ca urmare a unei experiențe de peste 8 ani, acumulată în Germania.

Acum, după 18 ani, datorită calității produselor și serviciilor oferite am devenit una dintre cele mai importante firme din Transilvania în domeniul grădinăritului și al decorațiunilor florale.

Ce oferim?

Prin personalul nostru calificat oferim servicii și produse pentru amenăjari de grădini și spații verzi, zone rezidențiale, proiectare, pavaje dale din piatră pentru alei, iazuri și cascade, plante și arbuști, gazon, roci decorative, pietriș decorativ, accesorii pentru gradină, sisteme de irigații profesionale și instalații pentru irigat, materiale pentru drenaj, etc.

Ce ne recomandă?

Seriozitatea, promptitudinea și prețurile accesibile. Credem cu tărie ca munca noastră se realizează dupa principiul: "noi împreună cu clientul".

Rețeta noastră pornește de la a afla ce își dorește clientul, iar împreună cu el gândim un proiect de care să fie încântat, inclusiv din punctul de vedere al execuției. Acolo unde avem lucrări, tratăm la fel de serios un metru pătrat de teren, dar și o mie de metri pătrați.

Misiunea noastră este dezvoltarea de spații și grădini care se află în armonie cu stilul de viață al fiecăruia, cu activitățile din timpul liber, cu stilul arhitectural al imobilului, pe care trebuie să-l pună în evidență, totul pentru a oferi o oază de liniște și relaxare clienților noștri.

Alte detalii

Adresa
Drumul Național 1 Nr. 6 (Pârâul Iovului)