Silvora Tera

Constructii   Pitesti   14 vizualizări Referinţă: 1173

Locatie: Pitesti


Povestea noastra

Datorita profesionalismului si seriozitatii, suntem pe piata inca din anul 2007 si reusim sa ne mentinem inca de pe atunci pe pozitile fruntase din intreaga tara, in timp ce in judetul Arges ne mandrim cu titlul de lideri de piata.

Oferim servicii complete de proiectare, arhitectura, consultanta, servicii de realizare a constructiilor civile si industriale, de avizare/ autorizare, dar si servicii de design interior/exterior. Asadar, avem capacitatea de a fi alaturi de dumeavoastra in realizarea proiectului de la A la Z, inclusiv in etapa dificila de avizare si autorizare. Inca un aspect foarte important: serviciile noastre nu se adreseaza doar publicului din judetul Arges, ci intregului public din tara sau chiar din afara acesteia.

Cu ajutorul nostru, visele vor deveni realitate, astfel vom tine cont intocmai de ideile dumneavoastra, vom urmari eficientizarea costurilor, dar vom si respecta cu rigurozitate normele in vigoare.

Folosim tehnici avansate de proiectare, capabile sa reproduca desene realiste si exacte, care sa faciliteze intelegerea vizuala.

Alte detalii

Adresa
Strada Gheorghe Doja, nr.26