New Idea Design

Constructii   Pitesti   23 vizualizări Referinţă: 1174

Locatie: Pitesti


DE CE SA ALEGI BIROUL DE ARHITECTURA

NEW DESIGN IDEA

In orice lucrare realizata pornim de la conceptul de acasa, de camin, de spatiu in care fiecare dintre noi dorim sa ne petrecem cat mai mult timp alaturi de cei dragi si nu doar de la ideea de adapost.

O locuinta nu inseamna doar un spatiu in care ne retragem dupa serviciu sau in care dormim, ci un loc in care ne simtim in primul rand bine, in care ne reincarcam bateriile si in care ne dezvoltam legaturile de familie. In proiectarea unui spatiu familial cum ar fi o locuinta individuala, casa de vacanta, casa de oaspeti, locuinta unifamiliala, ideea de baza trebuie sa fie confortul in intelesul larg al cuvantului.

Totul incepe de la proiectarea initiala a locuintei cand se iau in calcul detaliile tehnice si se termina cu designul de interior si cel al spatiilor conexe: curti, gradini, constructii auxiliare. Echipa noastra, formata din arhitecti, ingineri constructori, ingineri de instalatii, designeri de interior, va ofera servicii de proiectare complexe, imbinand solutiile functionale si tehnice cu cele estetice, astfel incat, atunci cand treceti pragul casei sa puteti spune: ce bine e acasa!

Alte detalii

Adresa
Gheorghe Doja nr 26