PANOURI FOTOVOLTAICE

Constructii   Pitesti   22 vizualizări Referinţă: 1178

Locatie: Pitesti


CINE SUNTEM

Societatea noastră își desfășoară activitatea din 2012. Suntem o echipă specializată alcătuită din ingineri certificați în domeniul energetic, electricieni autorizați și instalatori cu experiență, având un scop comun: de a oferi unui număr cât mai mare de consumatori români acces la energiile regenerabile.

Personalul nostru asigură toate etapele unei lucrări pe bază de sisteme fotovoltaice, de la proiectare la montaj și punerea în funcțiune a acestora.

Serviciile noastre sunt rentabile pentru toate tipurile de consumatori: de la utilizatorii casnici până la cei industriali sau deținătorii de spații comerciale, precum și investitorii în parcuri fotovoltaice. Rolul nostru este să oferim unui număr cât mai mare de utilizatori români ocazia de a deveni independenți energetic.

Suntem conectați mereu la cele mai noi tehnologii din domeniu și colaborăm de peste 5 ani cu producători și furnizori renumiți de panouri fotovoltaice și accesorii. Prin intermediul magazinului nostru online, comercializăm o gamă largă de produse utilizate în instalarea sistemelor fotovoltaice ONGRID și OFFGRID.

Alte detalii

Adresa
Mircea Eliade demisol, Pitesti, Arges