Electric Control

Electricieni   Bradu   11 vizualizări Referinţă: 1184

Locatie: Bradu


Despre noi

Misiunea si obiectivele noastre

Politica SC Electric Control SRL in domeniul calitatii, mediului si securitatii si sanatatii in munca este de a livra produse/servicii de calitate, de a armoniza interesele firmei noastre cu cerintele de protectie a mediului si de a desfasura activitati menite sa imbunatateasca securitatea si sanatatea in munca, conforme cu cerintele de management stabilite prin documentele de referinta SR EN ISO 9001:2015.

MISIUNE

Viziune

VALORI

SC Electric Control SRL si-a asumat misiunea de a imbunatatii continuu calitatea activitatii sale in scopul satisfacerii tuturor clientilor si cresterii cifrei de afaceri. Dorim atingerea excelentei prin oferirea de servicii de proiectare, executie si mentenanta in domeniul industrial si rezidential, in scopul asigurarii performantei clientilor nostri.

SC Electric Control SRL va deveni partenerul ideal al profesionistilor din domeniul ingineriei pe plan local si european, contribuind activ la cresterea performantei partenerilor si calitatii vietii clientilor lor prin oferirea unor pachete complete si integrate de echipamente, automatizari, utilaje si tehnica de ultima generatie in diverse sectoare (automotive, constructii, rezidential , s.a.).

RESPONSABILITATE pentru a duce la bun sfarsit proiectele incepute, pentru calitatea oferita si serviciile prestate;

INOVARE si PLUS VALOARE prin solutii viabile, cercetare si studii avansate;

PROFESIONALISM prin natura muncii prestate, etica si deontologie, specialisti de elita si tehnologii de ultima generatie;

DEDICARE pentru cresterea calitatii serviciilor oferite clientilor;

PASIUNE pentru performanta in domeniul ingineriei;

DEVOTAMENT demonstrat pentru performanta clientilor si partenerilor nostri.

Alte detalii

Nume Comercial
S.C. ELECTRIC CONTROL S.R.L.
CUI
RO16851143
Adresa
DN65B, Nr 30, Sat Geamana