N POWER SERVICES

Electricieni   Curtea de Arges   15 vizualizări Referinţă: 1185

N POWER SERVICES a fost inființată ca societate cu răspundere limitată, in luna iunie 2003, având ca domeniu principal de activitate: Lucrări de instalații electrice. De la inființare pânâ în prezent am realizat proiecte și lucrări importante în domeniul instalațiilor electrice. Domeniile de activitate ale companiei sunt:

Proiectare și executare de instalații electrice exterioare/ interioare pentru incinte/construcții civile și industriale, branșamente aeriene și subterane, la tensiunea nominală de 0,4 kV.

Proiectare și executare de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0,4kV ÷ 20 kV, posturi de transformare cu tensiune nominală superioară de cel mult 20 kV, stații de medie tensiune, precum și partea electrică de medie tensiune a stațiilor de înaltă tensiune.

Instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică.

Automatizări și instalații de curenți slabi.

Lucrări de pregătire și amenajare a terenului, de defrișare vegetație pentru amenajări energetice, de construcții pentru rețele de apă și canalizare.

Măsurători PRAM.

Organizația are implementat și certificat un sistem integrat de management, care aplică toate criteriile din standardele ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, SR ISO 45001:2018. Sistemul de management este certificat de organismul de certificare încă din anul 2012. N POWER SERVICES este atestată de ANRE pentru a proiecta și executa lucrări în domeniul electric și deține atestat tip C1A, C2A.

La realizarea proiectelor, lucrărilor și serviciilor, N POWER SERVICES asigură conducerea și execuţia activităţilor de către personal calificat, autorizat de ANRE și ISC, cu o bogată experienţă în domeniu şi în condiţii de respectare a obligaţiilor de conformare specifice domeniului de activitate. N POWER SERVICES are acreditare (este instalator validat) de Administrația Fondului pentru Mediu pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice de producere a energiei electrice din anul 2019.

Alte detalii

CUI
15535711
Adresa
Str. Valea Danului, Nr. 2