RealMed

Sanatate si Asistenta Sociala   Alba Iulia   8 vizualizări Referinţă: 1192

Locatie: Alba Iulia


De ce tratamente și servicii medicale LA DOMICILIU ?

Familia şi căldura unui camin înseamnă pentru cei mai mulţi oameni, un loc de refugiu din calea suferinţei în care se află. Acesta este motivul pentru care majoritatea pacienţilor preferă să fie îngrijiţi acasă, într-un cadru familial în care îşi pot desfaşura în continuare măcar o parte din activitaţile zilnice şi unde se pot bucura în permanenţă de prezenţa şi susţinerea celor apropiaţi.

În plus, boala este mai greu de suportat în spitale, departe de cei dragi şi de atmosfera caldă și familiară a căminului dumneavoastră.

Pe de altă parte, a îngriji un bolnav într-un mediu ostil lui, precum sunt spitalele și a-l supune la eforturi suplimentare precum statul la cozi, aglomeraţie, stres, gălăgie, frig, lipsa intimitații, confortul scazut, etc., îi pot diminua sau întârzia acestuia vindecarea.

Mai mult, ar fi de preferat ca fiecare pacient să fie tratat separat de restul bolnavilor, evitând în acest fel contactarea altor infecții intraspitaliceşti.

AVANTAJELE serviciilor medicale la domiciliu:

Confort fizic şi psihic crescut

Evitarea contactării unei infecţii intraspitaliceşti

Evitarea traumelor psihice la copii

Microclimat propice pentru vindecare.

Evitarea deplasărilor ce v-ar putea agrava starea de sănătate.

Evitarea stresului provocat de birocraţia serviciilor de stat

Sunteţi scutit de aglomerația din spitale

Stabilirea programului în funcţie de preferinţele pacientului

Confidenţialitatea actului medical

Asistenţa medicală personalizată in funcție de preferințe

Siguranţa materialelor folosite

Sunteți în permanență alături de cei dragi

Mai multe zâmbete mai puţine griji

De ce să alegi REALMED ?

Înființată ca o alternativă la spitalizarea prelungită si birocraţia serviciilor de stat, precum si ca o soluţie pentru cazurile tot mai frecvente în care pacienţii nu pot sau nu vor să părăsească mediul familial al propriului cămin, REALMED reușește să realizeze o îngrijire medicală calificată, la cele mai înalte standarde de calitate, chiar la tine acasă, acolo unde tu te simţi cel mai bine, si unde şansele de vindecare sunt mult mai mari.

În acest sens, am realizat o echipă complexă, formată din personal medical cu peste 15 ani experienţă in domeniul medical şi multiple specializări în: urgenţe medico-chirurgicale, cardiologie, interne, chirurgie, ortopedie şi tehnică ortopedică, orl, urologie, ecografie, pediatrie, recuperare medicală, kinetoterapie, reflexoterapie, masaj, etc)

Scopul nostru este acela de a asigura asistenţă medicală profesională la domiciliul pacientului, conform unui plan de îngrijire recomandat de medicul curant, adaptat fiecărui pacient în parte. Totodată oferim informaţii şi asistenţă familiei, pentru a asigura cele mai bune îngrijiri, în cele mai bune condiţii.

Alte detalii

Adresa
B-dul Ferdinand I nr 32