K9 UNIVET

Servicii animale de companie   Alba Iulia   11 vizualizări Referinţă: 1195

Locatie: Alba Iulia


Misiunea noastră este asigurarea bunăstării animalelor de companie. Credem în wellness. De la primii pași mărunți și de-a lungul multor ani de viață va stăm la dispoziție oferind cu compasiune servicii și consultanță veterinara pentru dumneavoastră și micii prieteni necuvântători.

Unitatea noastră este un cabinet cu servicii veterinare pentru animalele de companie. Serviciile și mijloacele noastre sunt proiectate pentru asigurarea sanatatii

1. Prevenția de rutina la cei tineri și consultanță la cei sănătoși

2. Diagnostic precoce și tratamentul bolilor odată cu înaintarea în vârstă a animalului de companie

3. Servicii indispensabile medicale și chirurgicale care se pot impune pe parcursul vieții micului prieten necuvantator.

Servicii:

Analize medicale

Utilizând sisteme compacte cu tehnologie la zi obținem rezultatele pe loc, urmărind mai mulți parametrii din același volum de sange fără a necesita o așteptare îndelungată.

Ecografie

Atat în urgențe, afectiuni acute ,monitorizari în procese cronice sau gestatie, aparatele cu soft veterinar pe care le utilizăm ne permit obținerea de date imagistice și măsurători esentiale în diagnostic.

Chirurgie

Pe langa Intervenții chirurgicale profilactice efectuam o gama largă de operații care se pot impune pe parcursul vieții inclusiv în oncologie, fiind deosebit de importante în eliberarea de durere și menținerea echilibrului funcțional al animalelor de companie.

Stomatologie

Considerăm esențiale în bunăstarea animalelor de companie preventia, diagnosticul, tratamentul afectiunilor cavitatii bucale și a regiunii maxilo-faciale și va stăm la dispoziție cu soluții în acest sens.

Dermatologie

Transformăm viețile animalelor de companie cu afectiuni dermatologice oferind terapie adaptata fiecarui caz clinic în parte utilizând :antiparazitare, antialergice, antibiotice, sampoane, topice, suplimente nutritionale precum și diete specializate.

Cosmetica veterinara

Efectuand toaletajul într-un cabinet veterinar aveți și certitudinea unei inspecții la nivelul pielii efectuate de un medic precum și un examen auricular și o igienizare a acestei regiuni

Alte detalii

Adresa
Str. Vasile Alecsandri nr. 27 A