Roka Design

Casa si Gradina   Pitesti   9 vizualizări Referinţă: 1201

Locatie: Pitesti


Fie ca este o noua casa pentru familia ta, renovarea unui spatiu de birouri pentru business-ul tau sau pur si simplu, adaugarea catorva elemente decorative cu personalitate spatiului tau, echipa Roka Design iti sta la dispozitie.

Suntem o echipa tanara, ambitioasa, care urmareste constant cele mai noi trenduri in domeniul amenajarilor interioare si exterioare.

Oferim clientilor nostri solutii complete pentru amenajari interioare si exterioare, atat pentru resedinte private, cat si pentru spatii comerciale (hoteluri, restaurante, cluburi, cafenele), dar si multiple surse de inspiratie pentru reamenajari, sfaturi pretioase de la specialisti in design interior, disponibilitate si flexibilitate.

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, am ales sa reprezentam in Romania unii dintre liderii mondiali in materie de amenajari interioare: parchet, tapet, mocheta, profile decorative, si nu numai.

Amenajarea oricarui spatiu presupune o investitie de timp, energie si creativitate, de aceea misiunea noastra este sa ne punem la dispozitie aceste resurse pentru ca tu sa-ti poti crea spatiul ideal.

Alte detalii

Adresa
Strada Nicolae Dobrin 105