Smarty Kids

Educatie   Alba Iulia   10 vizualizări Referinţă: 1208

Locatie: Alba Iulia


MISIUNEA NOASTRĂ:

Ajutăm la dezvoltarea intelectuală a copiilor, păstrând atmosfera copilăriei. Ne străduim să fim cei mai buni. Creăm metode educaționale și materiale didactice de viitor, folosind tehnologia și experiența specialiștilor de vârf la nivel mondial.

PROGRAME EDUCAȚIONALE

ARITMETICA MENTALĂ

O metodologie recunoscută, cu ajutorul căreia, copiii își dezvoltă memoria, concentrarea și gândirea logică prin calcule inițial cu un abac. Cu timpul, viteza de calcul devine din ce în ce mai mare și copilul începe să înmulțească, să împartă, să adune și să scadă în minte, fără ajutorul abacului (numărătoare).

CITIRE RAPIDĂ

Metodologia noastră autentică care dezvoltă capacitatea de a citi și înțelege textul.

Cursul îi ajută pe copii să-și dezvolte puterea de concentrare și să facă față cu ușurință unei varietăți de sarcini intelectuale, iar lectura devine o ocupație preferată.

EDUCAȚIA FINANCIARĂ

O metodologie care ajută copilul să învețe să gestioneze banii, să facă cunoștință cu sistemul bancar și cu principiile economice de baza. Cursul dezvoltă memoria, atenția și gândirea.

SMARTYMATICA

Programul de curs oferă oportunitatea de dezvoltarea intensivă a abilităților cognitive și creative ale copiilor. Ei fac primii pași în matematică și astfel aceasta ocupă un loc aparte în dezvoltarea lor intelectuală.

AVANTAJELE NOASTRE

Manuale originale, proprii și caiete cu realitate augmentată

Toate cursurile de la SmartyKids folosesc materiale educative originale create de noi cu multă dragoste și atenție la detalii.

În lecțiile noastre, veți găsi ilustrații colorate, materiale de calitate și completări interactive.

Platforma online

Exersarea zilnică timp de 15 minute ajută copiii să-și consolideze abilitățile de învățare și să obțină rezultate mai bune. Pentru comoditate în verificarea temelor, am creat conturi online pentru elevi și pentru profesori.

Utilizarea platformei online crește viteza și eficiența învățării cu 40%.

Gamificare și animație

Copilul nu se va plictisi niciodată în centrul nostru: în sălile de curs se introduc aventuri fascinante, jocuri dinamice, sarcini și premii.

Noi rezolvăm principala problemă cu implicarea copilului în procesul de învățare.

Profesori competenți și cu experiență

Toți profesorii din centrele educaționale SmartyKids trec prin cursuri instruire și certificare. Ei știu să atragă fiecare copil și să găsească un limbaj comun cu acesta.

Puteți acorda încredere deplină specialiștilor noștri!

Participarea la olimpiade la diferite niveluri

Copiii care studiază în centrele noastre participă anual la olimpiade de aritmetică mentală regionale și internaționale pentru a-și verifica nivelul, pentru a se motiva să studieze și mai mult și să întâlnească prieteni noi.

Alte detalii

Adresa
Strada Tudor Vladimirescu, nr. 22C