SIMPLY BEAUTY SCHOOL

Educatie   Alba Iulia   9 vizualizări Referinţă: 1210

Locatie: Alba Iulia


Simply Beauty School organizează cursuri acreditate de Ministerul

Muncii care include trei categorii de beauty. make-up, manichiură&pedichiură şi cosmetică.

Cursanţii sunt indrumaţi de traineri cu experienţă, care pun un accent foarte mare pe relaţia profesor-elev. Interesul nostru este ca fiecare cursant să părăsească şcoala cu încredre şi siguranţa că se va descurca pe cont propriu.

Despre mine

Salutare! Sunt Andreea Elena Popa, din Alba Iulia, județul Alba.

Absolventă a Liceului de Arte Plastice, profil Arhitectură şi licențiată în psihologie, Facultatea de Științe, Sibiu, promoția 2009.

Sunt o persoană iubitoare de artă, deci am fost mereu atrasă de culori, de desen,

pictură, creație. Această amplă pasiune m-a condus mai departe la aceste 2 domenii minunate pe care le practic de când am fost copil: machiaj şi manichiură. În 2010 am absolvit cursul de bază de calificare in manichiură, iar în 2013 cursul de bază de calificare în machiaj.

De atunci nu m-am mai dezlipit de aceste meserii.

Cursurile noastre:

Cosmetică

Îți dorești să devii cosmetician? Cursurile noastre acreditate sunt o șansă unică de a devenii un profesionist în domeniul beauty.

Manichiură & pedichiură

Îți dorești o meserie în domeniul unghiilor? Dacă ai răbdare și imaginație acest curs de manichiură și pedichiură este destinat ție.

Make-up

Îți dorești să profesezi ca make-up artist? Alege cursurile noastre acreditate și transformă arta machiajului într-o sursă de venit.

Alte detalii

Adresa
Strada Vasile Goldis nr.13, bl.31.et.1