Hotel Arges

Horeca   Pitesti   8 vizualizări Referinţă: 1216

Locatie: Pitesti


Daca Pitesti este destinatia ta, Hotel ARGES este locul in care trebuie sa te opresti. Situat la km 0 al orasului, inagurat in 1962 si complet restaurat si modernizat in 2010, hotelul se afla aproape de toate centrele de afaceri si de principalele atractii turistice ale orasului Pitesti.

Hotelul ARGES pune la dispozitia clientilor sai 42 de camere si 3 apartamente, spatioase si confortabile, dotate cu aer conditionat, TV cablu/satelit, baie cu uscator de par, mini-bar si telefon international.

Puteti de asemenea beneficia de facilitati si servicii precum:

Bar

Mini-bar

Room service

Spălatorie şi curatatorie

Transfer aeroport

Depozitarea bagajelor si a valorilor

Servicii postale

Telefon international

Receptii/Seminarii

Accesul rapid, intre 2-5 minute, la principalele puncte de interes: Prefectura, Primarie, Camera de Comert, Teatrul "Alexandru Davila", Centre comerciale, precum si la mijloacele de transport in comun, completeaza avantajele oferite.

Dintr-un hotel cu traditie si modern in acelasi timp nu putea lipsi sala conferinte. Sala are o capacitate de aproximativ 30 de locuri, special dotata pentru a crea cadrul perfect organizarii de evenimente corporate si intalniri de afaceri.

Sala de conferinte este locul perfect de organizare de seminarii / intalniri de afaceri. La solicitarea clientilor putem organiza pauze de cafea sau masa. Sala de conferinte este special dotata pentru a satisface cerintele clientilor:

Video proiector

Flipchart

Ecran

Laptop

Lumina naturala

Internet wireless Wi-Fi

Alte detalii

Nume Comercial
HR EDEN 2007 SRL
Adresa
Bulevardul Republicii 162-164