SCA Tomulețiu Gherman Vårtei & Asociații

Cabinet Avocatura   Alba Iulia   13 vizualizări Referinţă: 1220

Locatie: Alba Iulia


SCA Tomulețiu Gherman Vårtei & Asociații a fost fondată după mai mulți ani de colaborare între cabinetele individuale ale celor trei parteneri fondatori Bogdan Tomulețiu, Amalia Gherman şi Sergiu Vårtei.

Am pornit de la ideea de a crea o echipă tânără şi entuziastă aptă să răspundă nevoilor clientilor nostri. SCA Tomulețiu Gherman Värtei & Asociații ne conferă cadrul in care ne confruntăm viziunile, in care punem in comun experiența din diferite arii de drept consolidându-ne cunoștințele comune, cu scopul de a oferi clientilor nostri servicii de inalt profesionalism prin identificarea unor soluții clare şi inteligente la situatiile juridice pe care le întâlnesc în activitatea lor.

Pe baza experienţei acumulate, cu imaginaţie şi dăruire, suntem mândri să oferim servicii avocaţiale personalizate, adaptate condițiilor actuale.

Valorile noastre in relatia cu clientii sunt descrise prin disponibilitate, promptitudine, onestitate şi probitate profesională, valori care converg spre stabilirea unei relatii de incredere reciprocă.

Recomandările clienţilor noştri şi parteneriatele de lunga durată pe care le avem cu aceştia, reprezintă garantia ca valoarea, calitatea si serviciul în folosul clientului sunt premisele care ne guvernează activitatea.

Alte detalii

Adresa
Str. Trandafirilor, nr. 16