CANCIU ALEXANDRU - CABINET DE AVOCAT

Cabinet Avocatura   Alba Iulia   14 vizualizări Referinţă: 1227

Locatie: Alba Iulia


Sunt un avocat din Alba Iulia, cu o vechime în profesie din anul 2010, perioadă în care am acumulat cunostiințe juridice temeinice și experiență în diferitele domenii juridice. Prin rezultatele obținute mi-am mulțumit clienții, care au apelat în continuare la serviciile mele.

Am pus întotdeauna interesul clientului meu mai presus de interesele mele, pentru a avea în final un client care sa îmi mulțumească și să fie fericit că i s-a rezolvat problema. Avocatul nu este întotdeauna bine văzut de societate, deoarece unii cred ca este interesat doar de bani, însă un client mulțumit valorează mai mult decât toți banii.

Câteodată doar din activitatea de consultanță am convins clientul ca nu are nevoie sa cheltuile banii pe procese, asta incluzând și onorariul avocațial, deoarece consider că datoria mea ca avocat și om este sa îmi pun cunostințele în slujba clientului pentru a ajunge la un rezultat corect și convenabil.

Înainte de a fi avocat am lucrat în cadrul Primăriei Municipiului Blaj ca Inspector Achiziții Publice, unde am luat contact prima dată cu domeniul Achizițiilor Publice.

Consultanța în achiziții publice combinată cu profesia de avocat este combinația cea mai reușită pentru servicii de calitate în acest domeniu dificil.

Alte detalii

Adresa
str Avram Iancu nr 3 etaj 2 camera 2