Cabinet avocat AVRAM FLORIN

Cabinet Avocatura   Alba Iulia   9 vizualizări Referinţă: 1230

Locatie: Alba Iulia


Cabinet avocat AVRAM FLORIN este implicat în consiliere judiciară şi extrajudiciară în domeniul dreptului civil, fiscal şi comercial, atât în România (în regiunea TRANSILVANIA: oraşele Alba Iulia, Cluj-Napoca, Sibiu, Braşov şi Timişoara, precum şi în capitala Bucureşti) cât şi în Europa unde colaborează cu profesionişti de încredere.

FIRMA DE AVOCATURĂ

Cabinet avocat AVRAM FLORIN este o firmă de avocatură dinamică şi fiabilă, care oferă consultanţă judiciară şi extrajudiciară în domeniul dreptului civil şi comercial, în probleme de fiscalitate şi în dreptul internaţional.

Atenţia noastră la detalii şi la nevoile clienţilor noştri reprezintă mărcile noastre comerciale, combinate cu experienţa acumulată de profesioniştii noştri în domeniul juridic pe parcursul multor ani de practică juridică.

Cabinet avocat AVRAM FLORIN a construit şi consolidat relaţii sigure cu firme europene de avocatură. Acest lucru ne oferă avantajul de a putea oferi clienţilor noştri servicii de consultanţă integrată în ceea ce priveşte problemele de drept de natură transnaţională.

Firma de avocatură AVRAM FLORIN oferă servicii în limbile română, italiană, engleză, franceză şi germană.

SERVICII PROFESIONALE

Consultanţă şi asistenţă pentru afaceri

Cabinet avocat AVRAM FLORIN se axează în primul rând pe furnizarea de servicii pentru afaceri. În plus, oferim consultanţă în managementul afacerilor, acolo unde este necesar, cum ar fi optimizarea resurselor şi cheltuielilor, pentru a creşte productivitatea şi rezultatele.

De la sistemele şi proiectele cele mai complexe la cele mai standardizate scheme cu efecte concrete în afacerile cotidiene, firma de avocatură oferă cunoştinţele juridice şi operaţionale necesare, permiţând o extinsă gamă de instrumente juridice în scopul îndrumării spre soluţii eficiente. Independenţa şi pasiunea sunt caracteristicile noastre.

Drept civil, comercial şi contractual

Dreptul comercial

Legea şi procedurile în materie de faliment şi insolvenţă

Dreptul muncii

Litigii civile, de drept comercial şi contencios administrative fiscal

Proprietate imobiliara

Alte detalii

Adresa
strada Tudor Vladimirescu nr.18, et. 2