Birou avocatură Crișan Mircea

Cabinet Avocatura   Alba Iulia   12 vizualizări Referinţă: 1232

Locatie: Alba Iulia


CREDEM ÎN PROFESIONALISM, ÎN LEGE ȘI ÎN SOCIETATE.

Suntem persoanele care te protejează, suntem partenerii tăi de încredere.

Cu o experiență de peste 15 ani de activitate, echipa noastră are capacitatea de a vă ghida pas cu pas în orice situație juridică, orice litigiu sau dificultate și vă putem fi alături în orice moment.

Adaptabilitate și profesionalism

Credem în adaptabilitate în orice situație, credem în oameni și în adevăr, oricât de greu ar fi el de dezvăluit, iar experiența noastră vă va asigura un partener de nădejde.

Experiență și devotament

Încercăm întotdeauna să fim cu un pas înainte în ceea ce privește mediul legislativ și de business anticipând eventualele probleme și oferind protecția necesară clienților noștrii.

SERVICIILE NOASTRE

NE CARACTERIZEAZĂ PROFESIONALISMUL, LOIALITATEA, INTEGRITATEA ȘI DECENȚA, INCLUSIV ÎN EXERCITAREA PROFESIEI.

Drept civil

Consultanță juridică de orice formă privind aplicarea legii civile, redactare contracte și alte acte juridice, asistență/reprezentare în fața instanțelor de judecată, a instituțiilor publice sau private și a altor organe cu caracter jurisdicțional.

Drept penal

Consultanță juridică de orice formă pentru persoane care întâmpină probleme de natură penală, asistență/reprezentare în fața organelor competente și a instanțelor de judecată.

Business Legal Support

Consultanță companii, constituire societăți, insolvență, contencios, administrativ și fiscal.

Dreptul familiei

Acțiuni de divorț, partaj, protecția persoanelor vulnerabile, adopții.

Dreptul muncii

Oferim servicii de consultanță angajatorilor, angajaților, redactare documente, asistență/reprezentare în cadrul litigiilor, în fața instanțelor de judecată competente.

Alte detalii

Adresa
str. George Coşbuc, nr. 12